keskiviikkona, helmikuuta 02, 2011

etsintäkuulutus!


Kas kun se mun kalenterini on nyt vailla tällaista klipsiä millä kiinnittäisin sen liitutauluun...

Osaisiko joku vinkata mistä tuollaisia löytäisi?!

Mielellään heti, tänä iltana :) Sinellistä bongasin jonkinlaisen version, hieman liian pienen...
Mutta keksittekö mistä muualta etsiä / tilata?! Ihan ilman tuollaista tekstiäkin siis tietty passaa!

Nyt kalenteri on kiinnitetty tyttöjen pienellä metallin värisellä hiusklipsillä - ei paha sekään :)


mullako pakkomielle... :D
 
Edit. jopas alkoi löytymään (maailmalta) kun kokeilin esim. sanoilla metal clips, paper clips...
 

15 kommenttia:

 1. Aika pahan heitit :D Tietäs edes mikä ton klipsin oikea nimi on, että vois googlettaa...klipsillä, kun ei oikein tärpännyt. Paperinpuristin meni ehkä kaikkein lähemmäksi, mutta ei tommosta kivaa löytynyt :(

  VastaaPoista
 2. Sepä! Arvaa olenko itsekin googlettanut :D Klipsillä löytyy lähinnä hiusjuttuja... ja paperipidikkeellä WC-paperin pidikkeitä :DD

  VastaaPoista
 3. Ei hajuakaan, mutta vitsi mä kadehdin tota sun tehokkuutta ja järjestelmällisyyttä! Mulla ollut niin lusmu työpäivä kuin olla ja voin. Yksin toimistolla ja hyvin menee :) Ehtii taas bloggailemaan ja piirtelemään. Ja nettishoppaamaan. Ei lainkaan hassumpaa ;) Kivaa keskiviikkoa, ihanan keväinen ilma!!!

  VastaaPoista
 4. Joo, minäkin olen kesästä lähtien tuollaisia pyydystänyt. Pieniä löytyy, muttei yhtään isompia. Tarvitsisin sanomalehden ripustamiseen seinälle :))

  Kiva tuo kalenteri-idea!!

  VastaaPoista
 5. MARIA - kuulostaa kivan leppoisalta :) Ja kalliilta...! Mulla kauhea kiire töissä. Nyt vasta ekan kerran vilkaisin ikkunasta ulos kun kelistä mainitsit. Pahus - ollapa kotona tällä säällä!

  HELENA - kesästä saakka.. huoh! Millähän enkunkielisellä sanalla tuota voisi googlettaa?

  VastaaPoista
 6. Marja, noita on ollut myynnissä ainakin Sellon Olivassa täällä Espoossa, mutta olivat hieman hintavia, jotain 50€ paketti... Tahtoisin noi kanssa!! Ja arvaa kuka vääns sit eilen illalla sitä kalenteria...

  VastaaPoista
 7. Hei Marja! Itse juuri vähän aikaa sitten etsiskelin tuollaisia. Löysin metallisen vastaavan osoitteesta www.lohikari.fi (iso nipistin, hinta 1 e :))

  VastaaPoista
 8. Nuo klipsit taitaa olla House Doctor'in "Memo Clips", löytyy esim. saksalaisesta Nostalgie im Kinderzimmer-nettikaupasta n. 25 €.

  VastaaPoista
 9. KIITOS tuhannesti vinkeistä! Hitsit tämä blogimaailma on ihan paras paikka kysellä vinkkejä!! Kun aina muistaisi kysyä ensin täältä, kaikkea :)

  Mulla oli jo tuonne Lohikarille tilaus valmiina mutta kauhistuin 10 euron postikuluja.. ja painelin tilaamaan huomattavasti kalliimmat memo clipsit. Blondi!

  Eli MIA, HELENA - mikäli haluatte voisin myydä teille sitten jonkun klipseistä! Niitä kun tulee yksi jokaiselle viikonpäivälle :D

  VastaaPoista
 10. Hei. Jos joku pohtii "huokeampaa" tapaa niin itse tein hieman vastaavan virityksen maalaamalla kaksi puista pyykkipoikaa valkoiseksi. SItten liimasin pyykkipojat magneettiin, joilla pysyvät alustassaan kiinii. Tuli ihan tyylikäs & tarkoitukseen sopiva.

  VastaaPoista
 11. www.granit.se

  Tuon osoitteen takaa löytyi joitain klipsejä ja paljon muuta ihanaa!:D Kannattaa käydä tutustumassa, jos ei jo entuudestaan tuttu. Tukholmassa eksyin kauppaa. Vie mennessään!

  VastaaPoista
 12. ANONYYMI - juuri tuota muissa ihmisissä ihailen ja arvostan, kykyä toteuttaa itse!!

  VALKEA HÖYHEN - no niinpä tietysti... hitsin Granit. Sieltähän minä haaveilin jos jotakin muistitauluja ja viikkokalentereita. Mutta eivät siis toimita Suomeen joten luovutin siinä vaiheessa... haluan Granitin Suomeen!!

  VastaaPoista
 13. Ihanat nipsut! Tilasitkto tuolta Nostalgie im Kinderzimmer nettikaupasta? Ilmeisesti postitus Suomeen onnistuu? Saksankielen taito kun tuppaa olemaan olematon, mutta nuo huolisin kotiini pikapikaa:)

  VastaaPoista
 14. ANONYYMI - juu sieltähän mä sorruin tilaamaan... järkky hinta mutta tehty mikä tehty. Jos haluat voin aivan hyvin myydä sinulle jonkun klipsuista :)

  VastaaPoista
 15. englanniksi tuo kapistus on nimeltään "bulldog clip"... sillä voi googlettaa :)

  Heli

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)