torstaina, tammikuuta 27, 2011

more chocolate (with some cherries)...



please

send more

chocolate


Keittiöteemaan sopiva tämäkin...
Olen bongaillut muutamasta ruotsalaisesta blogista ja Cocolta myös näitä
Therese Sennerholtin hauskoja ja varsin osuvia tekstijulisteita / postikortteja.

Tuo suklainen teksti kolahtaa meikäläiseen tällä hetkellä niin täysillä, että
miltei klikkasin eilen kyseisen julisteen ostoskoriin... mutta sitten katsoin posterin
hintaa (750 SEK koossa 30x40) ja päätin kokeilla tehdä tuollaisen ihan itse...
Miltei samanlaisen sainkin aikaiseksi. Eihän se toki alkuperäinen ole mutta kelpaa.
Sinne tulevaan uuteen keittiöön :) Ja töihin toin samanlaisen...

Aiheeseen sopii itseasiassa myös Carlinalta saamani kiva tunnustus, kaunis kiitos


Tähän kirsikkaiseen tunnustukseen kuuluu kertoa kolme asiaa, joita rakastan.
Kerron nyt ne mitkä ihan ensimmäisenä mulle tulivat mieleen eli:

1) meidän perhe
2) matkailu, kaikki ihanat matkakohteet, olipa ne sitten lämpimiä hiekkarantoja
tai elämää sykkiviä kaupunkikohteita... matkailu todellakin avartaa, ja kuinka
hienoa onkaan pystyä tarjoamaan myös omille lapsilleen samankaltaisia elämyksiä.
3) liikunnan jälkeinen loistava fiilis ja olotila

Ja bonuksena rakastan siis suklaata... miltei mitä vaan suklaata, mutakakkua... huoh.
Please send more chocolate ;D

Hih, nää oli btw ihan samat kuin Carlina sinullakin :)

Tunnustukseen kuuluu julkaista myös kuva, jota rakastaa. En välttämättä rakasta
juuri tätä kuvaa mutta rakastan niitä muistoja mitä kuva tuo mieleeni viime kesältä.
Rakastan tuota paikkaa, maisemaa, tunnelmaa. Ja toki kuvassa näkyviä ihmisiä :)


Olen saanut aiemmin julkaisemani stylish-tunnustuksen myös Onnenkyyneleeltä ja Jassulta.
Sydämellinen kiitos myös teille Lisäksi mulla on tunne, että olen unohtanut joitain muitakin
 saamiani tunnustuksia - niihin pitäisi aina hetimmiten tarttua etteivät jää.
Kiitos siis ja anteeksi :)

Ja hei, enää yksi herätys tällä viikolla!! Tai okei, kaksi sillä mulla on kampaaja lauantaina
heti aamusta.. huoh. En edes vielä tiedä mitä haluan - pysyäkö ihan blondina vaiko liittyä
Rillan seepralaumaan?! :D Vielä pari päivää aikaa pohtia tätäkin elämää suurempaa aihetta.


18 kommenttia:

  1. Tosi kivat taulut! Ja ihana valokuva teijän perheestä. Sä oot niin tyylikäs ja kaunis siinä, että! :)

    VastaaPoista
  2. Mä liityn sun matkijaksi ja koitan tehdä kanssa tollaisen ihanan julisteen. Kiitti tosi hyvästä ideasta! Ihana lomakuva, ollapa tuolla nyt:)

    Toi hiuskysymys on vaikea. Toisaalta uudistuminen on kivaa, mutta jos on tottunut olemaan ihan vaalea, niin se muutos tuntuu tosi isolta alkuun. Se hyvä siinä oli, että pääsi juurikasvukierteestä. Laita kuva sitten heti kampaajan jälkeen!

    VastaaPoista
  3. Teija - eikös olekin kivoja.. sopivat tähän mun valkomustaan kauteenkin mainiosti :) Täällä just mallailen omia tekeleitäkin erilaisiin kehyksiin... Ja kiitos kehuistakin :)

    SELMA - saa matkia ;D Ja totta, miksi hiukset on aina ongelma?!

    VastaaPoista
  4. Täällä kans yks, joka on ihan täysin hurahtanut noihin Therese Sennerholtin printteihin! Aihe on ollut postaus-listallakin jo tovin, mutta en ole vielä ehtinyt toteuttaa:) Hitsit ne on kivoja, hinta vaan pistää pihistyttään:D

    VastaaPoista
  5. Taas jotain blogihömpötyksiä, tuumasi mies kun lähetin sen paprika-currykastiketta ostamaan. Eli tein meille tänään sinun salaattiasi ja tosi hyvää! Voisitkin tehdä aina postauksen aiheesta "viikon salaatti" Kiitos siis hyvästä ohjeesta! Ihan aiheen vierestä siis...

    VastaaPoista
  6. Ihanat printit ja hyvä sinä kun keksit tehdä ne itse! :)

    Oi mikä kuva, tyylikäs olet tosiaan. Ja kesä. Oih.

    VastaaPoista
  7. Hei!

    Löysin tänne tutun tutun vinkkaamana ja heti tietenkin katsomaan, sillä hän mainitsi, että täältä voisi löytää myös ragdoll-kissan kuvia tai juttuja??? Oletko julkaissut kissastanne Otosta juttuja tai tietoja tässä blogissa? Minulla on elämäni ensimmäinen ragdoll - ruskeanaamio mitted, nimeltään Lissu. Sen edesottamuksille on oma bloginsa, sillä se on osoittautunut aivan muuksi kuin rotukuvaukset antavat ymmärtää. Meillä siis sattuu ja tapahtuu sen tiimoilta ja aina onkin jotakin kerrottavaa.
    Blogisi on valtavan tyylikäs ja valokuvat hienoja. Korublogi on myös tyylillä toteutettu. Kiitos!

    VastaaPoista
  8. Tuo on kyllä ihana perhekuva, ja nuo maisemat.. Ollapa tuolla!! Ja mistä sulla noita ideoita riittääkin, mistä ihmeestä löydät aina kaiken kivan. Mäkin taidan matkia ;)

    VastaaPoista
  9. Tuosta kuvasta tuli niin hyvälle tuulelle, mäkin niin yritän muistaa että saataisiin meistäkin joku vastaava!

    VastaaPoista
  10. PIIJU - niinpä... aika suolaiset hinnat. Joku tuollainen sopisi teille kyllä tosi hyvin! :)

    NOORA - kiva kuulla, että teilläkin tykättiin salaatista :) Nachokset, Hesen (juuri se tietty) kastike ja parmesan sopivat hyvin yhteen ja ovat mun mielestä kyseisen salaatin juju. Hitsit, mun pitää kehottaa miestä testaamaan erilaisia salaatteja jotta voin julkaista täällä sitten reseptejä :)

    NINA - nimenomaan, kesä, oih :) Ja se lämpö, aurinko, meri... hei mä bongasin sinut Annassa just äsken!! Pakko kommentoida nyt heti tähän, että meilläkin kävi joskus muinoin tyttöjen ollessa vauvoja siivooja parisen vuotta - kunnes totesin ettei hommassa ollut mitään järkeä.. minä kun aina hullun lailla siivosin ennen siivoojan tuloa jotta kehtasin päästää hänet ovesta sisälle :) Siitä tuli mulle oikeasti stressi. Vaikka nyt siivooja kyllä tuntuisi ihanalta ajatukselta edes silloin tällöin...

    VastaaPoista
  11. ANNI - eikun ojennat kameran aina kaikille tarjoilijoille ;) Tuo meidän viime kesäinen reissu oli kyllä harvinaisen onnistunut! Tytötkin kun alkavat olla siinä iässä, että äiti voi kaikessa rauhassa lukea rantatuolissa kirjaa sangrialasillisen kera ;)

    TERHI - ollapa tosiaan tuolla! Hitsit kun ei sitä villaa löytynyt mistään =/ Mutta mä voin kyllä tehdä sullekin nuo posterit jos haluat...? Vai teitkö jo itse?

    LISSU - mukavaa, että löysit tänne :) Ja kaunis kiitos kehuista! Sitä nimittäin ei itse näe omaa blogiaan muiden silmin - oma blogi vaikuttaa paljon tylsemmältä kuin muiden, ja omat kuvat niinikään huonommilta. Joten kiitos :) En olekaan tainnut täällä meidän Otto-herrasta paljon kirjoitella, olisinko yhden postauksen tehnyt joskus 2009 keväällä? Otto ei ole ragdoll vaan suklaanaamioinen pyhä birma - mutta nuo kaksi rotuahan ovat melko lähellä toisiaan, ja Otto voisi luonteensa puolesta ollakin ragdoll :) On hyvin lempeä kissa, kovaääninen tosin (ja kova juttelemaan :) ), mutta ihanasti kestää meidän Pepin käsittelyssä - ja Peppi rakastaa Ottoa yli kaiken :) Yksi hassu ominaisuus kissassamme on, se nimittäin syö villaa! Ja siis mitkään tekokuidut eivät todellakaan kelpaa, aito villa kyllä. Ei ole yksi eikä kaksi puseroa ja villasukkaa mitkä Otto on syönyt rei´ille... ;D Minun pitääkin poiketa lukemassa sinun kissasi edesottamuksista!

    VastaaPoista
  12. Voihan villa - olispa niiiiin ihanaa lähteä yhdessä <3 Hah, mä mitään oo tehnyt. Tee vaan, jos jaksat ja viitsit. Kiitos ihanainen!!

    VastaaPoista
  13. Outs. Mikä moka! :) Menee ihan mun silmissäni ragdollista teidän Otto tuossa kuvassa. Anteeksi sekaannukseni roduissa. Joka tapauksessa kissat on ihania.

    VastaaPoista
  14. TERHI - postissa ;)

    LISSU - hih, ei kuule haittaa! Otto on sitäpaitsi rotuvikainen - sillä on liikaa jotain väriä (en muista mitä) jossain tassussa :) Ihastuin aikanaan pyhä birma -rotuun niiden ihanien sinisten silmien vuoksi. Ja pennut ovat ihan ylisöpöjä!

    VastaaPoista
  15. kiitos ideasta, mäki ajattelin heti tän postauksen alussa et jee kiva, jotain mitä voi tehdä ite ja ilmaiseksi ku kehyksiäkin löytyy :))
    matkin sua siis :D

    VastaaPoista
  16. Minäkin just ihastelin noita Therese Sennerholtin nettikaupassa. Ja ajattelin, jos kopioisi idean omaan käyttöön! Ovat niin kivoja. :)
    Ja mukava juttu kun löysit blogiini. Olen joskus sinun blogissasi käydessäni ajatellut, että meillä on kovin samanlainen tyyli blogeissa, joissakin kuvissa nyt ainakin.

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  17. S - ollos hyvä vaan :) Kohta me kaikki saadaan jotkut plagiointisyytteet :)) No, jospa ei kuitenkaan. Pitää keksiä noihin jotain omia tekstejä.. paitsi tuo suklaajuttu nyt vaan on niin loistava just tuollaisenaan! Minä laitoin omani valkoisiin neliskanttisiin kehyksiin - tuli aika kivat! Tosin mietin jos kokeilisi mustiin kehyksiin mustilla paspiksilla..

    ESMERALDA - jäin pohtimaan, että olen mäkin varmaan aiemminkin sinun blogissasi poikennut. Mutta nyt jäin pysyväksi vieraaksi :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)