maanantaina, tammikuuta 24, 2011

kaapit tyhjeni...


Mies innostui eilen siivoamaan keittiön kaappeja. Saldo viisi jätesäkillistä poisvietävää.
Aatelkaa mikä määrä kaikkea turhaa, sellaista mikä on vaan kuljeksinut kaapeissa. Tiellä.
Nyt tuntuu aivan oudolta aukoa laatikoita ja kaappeja kun kaikkialla on niin siistiä ja
kaikki lautaset, kipot ja kupit siistissä järjestyksessä. Kummasti motivoi tuollaiseenkin
hommaan se mahdollisesti lähestyvä  keittiöremppa..

Eilen istuttiin pitkään keittiössä ja mietittiin millainen keittiö me sitten haluttaisiin...
Toiminnallisesti meidän nykyinen keittiö on ihan ok, mutta olisihan sitä kiva jotenkin
uudistaa jos kerran remppaan ryhdytään. Siis sijoitella kodinkoneet uusiin paikkoihin tms.
Ongelma on vaan se tosiseikka, että meidän keittiö on kohtalaisen pieni, ei siis toivoakaan
mistään saarekkeista tms. Tai keittiö kyllä on ihan riittävän iso mutta kun keittiössä on
myös meidän talon ainoa ruokailutila niin se pikkuisen rajoittaa... eikä niin vähääkään.
Siitäkin syystä haluaisin keittiöstä mahdollisimman simppelin ja siistin - sellaisen minne
kehtaa vieraatkin istuttaa ruokapöydän ääreen. 

Pois siis liika romanttisuus (mitä keittiöstämme nyt löytyy ihan riittämiin, kiitos
vaaleanpunakuultoisten peiliovien ja koristeellisten kahvojen - laitan kuvaa pian).
Edit. otin kuvia meidän keittiöstä.. ja näyttääpä se kamalalta :) Ainakin jos vertailukohteena nuo ao. kuvat..
Tilalle selkeyttä, valoisuutta, tilan tuntua. Ainakin haaveissa. 

Ohessa muutama kuva Nixi-keittiöiden mallistoista. Mikään kuvista ei ole se
täydellinen, juuri se mitä halutaan - mutta näissä kaikissa on sitä oikeanlaista fiilistä.
Valanti-mallisto edustaa mielestäni yksinkertaisuutta parhaimmillaan. 

 
Tällä hetkellä meidän visiossamme uudessa keittiössä olisi siis rosteriset kodinkoneet,
korkeakiiltoiset(?) valkoiset yläkaapit, tummat (mustat?) alakaapit... musta kivitaso.
Välitilaan on tällä hetkellä ehdolla jonkinlainen maitolasi. Mutta voipi olla, että
suunnitelmat muuttuvat vielä monen monta kertaa matkan varrella... ;)

Ja arvatkaas mitä sitten sain päähäni... ruokapöytä! Se menisi myös vaihtoon...
yllättäen haluaisin pöydäksikin korkeakiiltoisen mahdollisimman yksinkertaisen
valkoisen pöydän ja siihen jotkut sirot tuolit. Eli aivan ääripää meidän nykyisestä.

Milloin minusta on tullut näin modernin tyylin ystävä?! Ja onko tämä pysyvää?
Sen kun tietäisi olisi huomattavasti helpompaa tehdä päätöksiä!

Niin ja mielipiteitä puolesta ja vastaan saa taas esittää! Se on jopa suotavaa ;)


modernia maanantaipäivää,

27 kommenttia:

 1. Moikka Marja, heti vastavierailulla!! :) Vaikka joka päivähän mä täällä käyn...

  Mutta tuosta keittiöstä... Mä en tiedä mikä mulla on, mutta mutta jotenkin asunto pitää sisältä sopia asunnon ulkokuoren kanssa, eli jos on perinnetalo, pitää sisuksen olla myös perinteistä ja toistepäin... Hassua, koska kukas ne molemmat näkee yhtä aikaa!! Jos ymmärrät mitä tarkoitan...

  Kauniita keittiöitä kaikki ja juuri jokaisessa on jotain mistä pidän... On musta kiva idea laittaa ylä ja alakaapit erivärisiksi ja tuossa yhdessä kuvassa oli kivat nuo välitilan kaakelit (se missä on tekstejä) ja ehdottomasti rosteriset kodinkoneet. :) Laitapa pian kuvaa teidän nykyisestä keittiöstä, niin on vertailupohjaa...

  Mä kanssa NIIN haluisin uuden keittiön... Pitääkin tehdä postaus siitä pian, niin sais kivoja vinkkejä täältä blogistaniasta.

  Mukavaa maanantaita, meillä oksennettiin yöllä, joten kotosalla menee tää päivä!!

  VastaaPoista
 2. Suunnittelu ja haaveilu jostain uudesta omassa kodissa on niin ihanaa! =)

  Meillä on muutto heinä-elokuun vaihteessa ihan Uuteen kotiin, ja onneksi ehdittiin varata asunto, niin että saatiin vielä vaikutettua keittiöön ja kylpyhuoneeseen ja lattioihin! En olisi kestänyt niitä vakio-paketissa tulleita valkoisia keittiökaappien ovia.. nyt meille tulee tummanharmaasävyinen keittiö, ja muutenkin selkeät värit koko kotiin. En millään meinaa pysyä nahoissani, että pääsisin jo laittamaan uutta kotia ja sisustelemaan.. :)

  Ihanna selkeitä nuo keittiöt kuvissa, myös minun makuun.

  VastaaPoista
 3. Ihania keittiöhaaveita sulla. Minäkin olen nyt modernisoitunut salakavalasti. Huomaan tykkääväni hirmuisesti jostain mitä en ennen noteerannut ja jopa inhoavani jotain mikä ennen olis ollut iiiiiksihanaawaupakkosaada!!

  VastaaPoista
 4. Minäkin odotan päivää, että saan tyhjennettyä kaapit :) Kauniita kuvia olet löytänyt. Tykkään tuosta keittiöstä missä on kirjoitusta laatoissa. Muutenkin nuo laatat ovat aika hauskat. Tuossa keittiössä on mielestäni aavistus romantiikkaa vaikka onkin suht moderni. Kaasulieden ottaisin, jos saisin!! Onnea teidän remontille ja sen suunnitteluun :)

  VastaaPoista
 5. Toi on totta - meilläkin on paljon kippoja ja turhia juttuja joita EI koskaan käytetä, turhan panttina vaan vievät tilaa kaapin perukoilla. Aina niitä tiettyjä samoja vaan tulee käytettyä.

  VastaaPoista
 6. Meillä on korkeakiiltoiset valkoiset kaapistot ja oon ihan lovena niihin vieläkin. Maailman helpoimmat pitää puhtaana =)

  VastaaPoista
 7. Aivan sama juttu, että moderni tyyli puskee jostain läpi. Ja kun sen ei todellakaan ole ollut aikomus olla mun juttu. Vannomatta siis paras! Mutta mä en ehkä kuitenkaan itse ole ihan noin modernin ystävä... tykkään yhdistää myös modernia ja talonpoikaista/romanttista keskenään. Se on ehdottomasti mun juttu, ollut kyllä aina. Mutta jos oon kuvista tulkinnut oikein, teillä on sitä hirttä sisällä näkyvissä? Ja sen kanssa sopii mun mielestä oikein hyvin juuri tuon tyyliset keittiöt, joita kuvasit. Esim Kvänumin keittiöt on musta ihania, mutta ne on sitten jotenkin liian "romanttisia" taas sen hirren parina. Ellei sitten olis ihan oikein tosi vanha hirsitalo kyseessä. Eli tuo tyyli sopis kyllä teille varmasti oikein hyvin!

  VastaaPoista
 8. Ensinäkin vau mikä mies! Meillä tarttis varmaan kaappien romahtaa tjn, että mies välittäisi niiden sisältöön puuttua :).

  Teidän talon muun hengen huomioiden mä liputtaisi toka alimman kuvan henkeä. Ei ole liian romanttinen, muttei kuitenkaan ihan ristiriidassa muun kanssa. Ja kyllä heivaisin tuosta keittiöstä vielä nuo tekstitkin pois.

  Samoja mietteitä täälläkin, ja en pääse asiassa etenemään yhtään. Innolla siis seuraan teidän projektia!

  VastaaPoista
 9. Haa, hyviä kommentteja, kiitos jälleen kerran!

  MIA - mulla taas on aina ollut just toisenlainen ajatusmaailma eli olen haaveillut joko vanhasta talosta mikä olisi sisältä sitten suht moderni tai vastaavasti uudesta (kivitalosta esim.) mihin voisin surutta yhdistää talonpoikaissohvan tai muuta vanhaa. Nytkin siis näen meidän keittiön tuollaisena modernina mutta talonpoikaissohvan jättäisin silti ruokapöydän ääreen. Ehkä. Luulisin :) Pikaista paranemista sinne!

  TYTTÖNUKKE - tuo olisi munkin haave.. että löytyisi viittä vaille valmis unelmakoti mihin pääsisi vielä vaikuttamaan materiaaleihin. Onnea siis kohta uuteen kotiin! :)

  SOKRUTIN - tismalleen sama fiilis monenkin jutun suhteen :) Ehkä osittain johtuu kaipuusta selkeyteen, ja siihen että olisi mahdollisimman vähän roinaa esillä. Kaikki piiloon pois pölyttymästä ja pinnat sileän kiiltäviä :) Toisaalta vanha rosoinenkin on ihanaa jos sen oikein osaisi yhdistää modernimpaan.

  JEMINA - oi, mäkin tykkäisin kaasuliedestä :) Mutta ei pahus mitenkään mahdu meidän keittiöön. Samoin tykkään noista tekstikaakeleista mutta niitä meille ei tule sillä ne olis varmaan just sellaiset mihin kyllästyisi suht nopeasti. Ja tulevan keittiönhän on sitten (ainakin miehen mielestä) PAKKO kestää loppuikämme... huoh. ♥-terkkuja!

  VastaaPoista
 10. PIENI LINTU - nimenomaan.. meilläkin oli paljon sellaisia astioita mitkä muuttivat mukanamme 7 vuotta sitten edellisestä asunnostamme. Aivan turhaan sillä varmaan kertaakaan niitä ei ole tullut sen jälkeen käytettyä. Nyt en itseasiassa edes tiedä mitä kaikkea mies heitti veks... apua :)

  MIA - just tuota puhtaapidon helppoutta mäkin havittelen... :)

  LEENA - nimenomaan, mäkin tykkään just yhdistää vanhaa ja uutta! Vielä kun sen osaisi tehdä tyylillä ;) Mutta juu, keittiön yksi seinä on hirttä ja se jääkin sellaiseksi. Tosin haluan valkaista sen! En ehkä ihan valkoiseksi mutta ainakin reilusti valkeammaksi vahaten!

  MARIKA - no katos kun se on just se mies, joka meillä häärää kodinhengettärenä niin sillehän nuo kaapit on tärkeämmät kuin mulle ;) Siis niiden sisältö ja toimivuus muutenkin. Sen vuoksi saa päättää liedet ja huuvat yms. Kunhan MINÄ saan päättää keittiön ulkonäön muuten ;) Tai yhdessä se päätetään, onneksi meillä on niin sama maku!

  VastaaPoista
 11. Ajattelin ensimmäisenä, että jos mieheni alkaisi siivoamaan keittiön kaappeja, niin soittaisin kyllä piipaa-auton ;) Muuten mieheni kyllä tekee, mutta pyynnöstä!
  Meillä on myös keittiöremontti (tai todellisuudessa koko talon remontti) meneillä. Kaappejamme kasaillaan parasta aikaa, ja saisimme tuoda ne "kotiin" jo keskiviikkona, mutta keittiömme ei ole vielä muuten valmis. Tällä hetkellä (vuoden vanha keittiö nykyisessä kodissa) meillä on pikkaisen romanttista, mutta valkoinen on kuitenkin pääväri. Sokkeli, valolista ja yläslista ovat ruskeita -kaapit saavat ihana raamit.
  Koska uusi talomme on 20 vuotta uudempi, ei nykyinen tyyli sovi sinne. Nyt meille tulee korkeakiiltovalkoista, valkoiset rungot, rosteri koneet, ja "kiukura" välitilalaminaatti. Alakaapit on kaikki laatikostoja, ja yläkaapeissa meillä tulee hieman ihmeellinen mitta -matalat yläkaapit, joiden päälle vielä normaalia suuremmat kipit.
  Mutta suunnittelu vaihe oli kivaa, selailin lehtiä ja yhdistelin, piirsin, piirsin ja piirsin. Nyt olen niin tyytyväinen, kun on mahdollista. Puitteet eivät anna enempää myöten.

  Kivoja suunnitteluhetkiä!

  VastaaPoista
 12. Mä olen niin hengessä mukana tässä teidän keittiö rempassa, teidän suunnitelmat kuulostaa juuri mun makuuni olevilta, innolla siis odotan millainen keittiö teille tulee.

  Mä olen myöskin alkanut kallistumaan enemmän moderniin tyyliin, kaipaan kotiin selkeyttä, ja musta valkoisuus miellyttää mun silmää tosi paljon. Mä haluaisin vetää koko meidän keittiön uusiksi, mutta koska etsitään koko ajan isompaa asuntoa, ei ole järkevää alkaa enää tekemään tähän suurempia remppoja, jos vaikka seuraavan saisi sitten laittaa mieleisekseen (kerkee siis mieli vaihtumaan vielä miljoonat kerrat sinä aikana..)

  Tsemppiä remppaan!

  VastaaPoista
 13. Tosi kivaa, että saat keittiörempankin sen eteisen lisäksi, kun olit niin uutta haaveillut. Onnea! Tosi kiva suunnitella. En ole ikinä saanut suunnitella itse, joten ei kannata odottaa mitään kovin fiksua, mutta jos saisin, niin satsaisin mahdollsimman aitoihin matskuihin enkä ottaisi mitään laminaattipintoja yms. Enkä ottaisi mitään kovin muodikasta, jos aikoisin asua samassa talossa pitkäänkin. Valanti on mielestäni tosi tosi hyvä suunnittelija ja pidän hänen keittiöistään ja huonekaluista. Mutta tee siis mahdollisimman omannäköinen, teillehän se tulee! Ja tulee varmaan hieno! Ps. Eilen pääsin juoksemaan ja se on niin KIVAA! Etkös säkin ollut aikuisherännäinen juoksuasioissa?

  VastaaPoista
 14. Kauniita keittiöitä! Tässähän tulee ihan keittiökuume... ;) Olen myös huomannut saman ilmiön, modernimpaan suuntaan menossa ollaan täälläkin, mutta tykkään silti sekoitella tyylejä keskenään. Modernia ja vanhaa.

  Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
 15. MIA - voi vitsit, kuulostaapa kivalta teidänkin tuleva keittiö!! Olisi kiva nähdä kuvia! Meille haluan myös alaosaan pelkkiä laatikostoja - ei yhtään kaappia minne jää takana olevat tavarat aivan unholaan! Ja ylös haluaisin niinikään jotkut kippiovet, jos ne vaan saisi meille passaamaan.. Suunnittelu on kyllä ihanaa! Varsinkin kun on pitkään (monta vuotta) vaan haaveillut ja kerännyt ideoita talteen.. sen onneksi!! huomaan, että olen aika pitkään haaveillut suht samanlaisesta keittiöstä eli ei tässä ihan metsään voida mennä... ehkä, toivottavasti ;) Ja tosiaan, puitteet on pakko ottaa huomioon ja niiden puitteissa edetä. Tsemppiä sinnekin!

  AMYRLIN - kas meitä on muitakin joilla maku on muuttumassa samaan suuntaan. Avainsana lienee se selkeys. Minustakin tuntuu, että toisaalta olisi helpompi etsiä uusi talo tai rakentaa sellainen kuin alkaa remppaamaan tätä olemassaolevaa.. toisaalta, asuinympäristö on meille mieleinen ja tyttöjen tuleva koulu alle puolen kilsan päässä joten tässä ollaan ja pysytään. Ellei pysytä niin onpa sitten uusittu keittiö mitä kaupata talon mukana.. :)

  SELMA - no jaa, eteiseen sain hei ainoastaan tuon PAXin. Mutta en valita, se on parempi kuin ei mitään! Ainiin, ehkä mä saan ne valkoiset portaatkin, sitten jossain vaiheessa.. päätettiin teettää ne sitten samoilla remonttireiskoilla kuin keittiökin eli nekin nyt odottavat toteutumistaan... Mun mies puhuu samaa kieltä kanssasi, siis mitä tulee aitoihin materiaaleihin yms. :) Meillä on nytkin ihan loistavat matskut keittiössä - Puustellin tammipuiset ovet ja kivitasot. Mutta hitsit kun ne eivät ole juuri sellaisia mistä itse pidetään. Mutta sen on ainakin huomannut kuinka hyvä kivitaso on! Ja tuo muodikkuus, tai olisiko parempi sana trendikkyys on hyvä pointti! Hieman mietin niitä korkeakiiltoisia oviakin sen vuoksi.. että onko ne vaan tämän hetken juttu ja kohta ihan out?! Mutta toisaalta, in tai out, pääasia että viihtyy ja on itse tyytyväinen?! Mutta kyllähän sitä sitten taas toisaalta haluaisi keittiön mikä on toimiva ja okei trendikäskin vielä viidenkin vuoden päästä!

  Ja oivoi, juoksemaan! Munkin piti eilen käydä mutta päätin potea poskionteloitani.. aikuisherännäinen todellakin olen juoksemisen suhteen, toissa keväänä aloitin - aiemmin en juossut IKINÄ. Mun onkin pitänyt postata aiheesta, siitä kuinka maailman vähiten urheilullisesta ihmisestä tuli himoliikkuja :)

  VastaaPoista
 16. Ihania, selkeitä (ehkä liian selkeitä mulle?) keittiöitä. Toiseksi alimmainen mun suosikki. Joo, sun juoksu-uran alusta olisi kiva lukea, jos sais jonkinlaisen innostuksen siitä itselleenkin:)
  Kokeilitko jo maalata ikkunanpokaa liitutaulumaalilla? Jos kokeilit, onnistuiko?
  Mulla itselläkin yks poka odottaa, että joku muistaisi ostaa maalia...

  VastaaPoista
 17. Juuri samoja Valanti-keittiö-kuvia esittelin miehelleni eilen ja ihastuttavia ne kyllä on. Vaikea se on keittiö osata päättää, millanen miellyttää silmää ja kestää aikaa. Mielenkiinnolla jään odottamaan, millaiseen päädyitte! :)

  VastaaPoista
 18. Napsahti heti silmään toi 2. kuvan keittiö...IHANA!
  JA mulla on välillä ihan sama homma, modernin kaipuu. Voisin hyvin haluta myös lankkupöydän ja siihen vaikka Ikean ne läpinäkyvät Tobias-tuolit.
  Se on harmi, kun niitä saarekkeita ei saa joka keittiöön mahtumaan (ei ole meillekään saanut koskaan). Siihen tarvitaan oikeesti paljon tilaa, jotta se on järkevä. Itse haaveilen joskus meidän asuvan talossa, jossa keittiössä on saareke/aamupalataso ja se ruokailuryhmä on sitten omassa tilassaan:) Huoh. Ihana on kuitenkin haaveilla.

  VastaaPoista
 19. Kivoja kuvia! Juurikin olen Nixikeittiöiden valikoimia kolunnut. Me käydään siis rakentamaan jossain vaiheessa (kun tämä hirsitalo on myyty), joten keittiöjutut pyörii alati mielessä. On kuitenkin se suurin ja kallein investointi talossa, niin paree olla pitkäaikainen ;)

  Mulla kyllä mieli muuttuu paljon ja aina ja usein. Tänhetkinen keittiö on sellainen maalaistyylinen, mistä myös pidän, mutta seuraavaan haluan jotain ns. ajattomampaa. Tosi simppelit ovet ja kahvat. Mielellään täyspuiset, mutta siitä jouduttaneen tinkimään kuitenkin ja toisaalta mdf- ym. ei-puiset ovet on usein just niitä kellastumattomampia ja tasavärisempiä. Jotenkin siis kaikkien maalaisromanttisten vuosien jälkeen mua kiehtoo vähän modernimpi ja ajattomampi. Ei ehkä kiiltäväovinen, mutta jotenkin simppelimpi kuin normi peiliovi. Puustellin ukko saa mun kanssa varmaan kohta slaagit kun piirrätän aina vain uusia suunnitelmia ja erilaisia ovia ;) Mutta sieltä se köksä todennäköisimmin tulee, niin paree piirtääkin ;) Pitäskin taas mennä piipahtamaan siellä...


  Kivoja suunnitteluhetkiä teille!


  Iida

  VastaaPoista
 20. Sulla on hyvä maku, joten kuten jo joskus kirjoittelinkin keittiöstänne tulee hieno!! Kaikki nuo kuvatkin jo sen kertovat!!!

  Voi jukra, meillä pitäisi tehdä ihan sama homma ja lautasia, matalia ja syviä pitäisi ostaa lisää - on mennyt aikojen saatossa rikki, olisi sitten arkilautasiakin parillinen määrä edes!!

  Innolla kyllä sitten odotan jo lisää keittiöpostauksia:)

  Mukavat viikonloput!

  VastaaPoista
 21. Lainaisitko sitä miestä hieman meille? Haluaisin niin kovasti jo nyt päästä kaikesta "turhasta" eroon ettei sitten muuton hetkellä käy niin, että kaikki kannetaan mukana, kun ei rakentamisen vuoksi ehditty käydä läpi...

  VastaaPoista
 22. Toka-alin keittiö on kyllä ihana.
  Tuuppas noutamaan jotain blogistani :)

  VastaaPoista
 23. Voi että, ihanaa saatte suunnitella remppaa! Keittiöstänne tulee varmasti hieno. Tuo toiseksi viimeinen näyttää kivalta, en nyt noista printtikaakeleista niinkään pidä mutta siinä on mukava henki! Meillä oli edellisessä kodissa kaasuliesi ja harmittaa ettemme ennättäneet vaikuttaa tämän nykyisen keittiön valintoihin, se olisi ehdottomasti tullut tähänkin jos olisi järkevä paikka! Tule poikkeen joku päivä! Ensi viikolla? t.Tanja

  VastaaPoista
 24. IRA - nimenomaan, tyylien sekoittelu on se munkin juttu. Luulisin :)

  ELLIS - juu esimerkiksi nuo Valantin mallit näyttävät olevan hy-vin selkeitä, liian suoraviivaisia ehkä jopa minun makuuni :) Ja joo, ostin viime la liitutaulumaalia ja kuule maalattukin on jo se poka! Alusmaalilla vetelin kertaalleen (mikä tylsää kun maali valkoista..) ja kertaalleen on vedetty päälle liitutaulumaalia... toinen kerros on vielä pakko maalata jotta valkoinen peittyy. Mutta en itseasiassa malttanut olla jo testaamatta kuinka toimii - yllättävän hyvin! Liitu tarttui hyvin ja ihan kivalta tuo näyttääkin. JOS vielä osaisi kirjoittaa nätillä käsialalla, tai jollain fontilla :DD Mä voisin kirjoitella taas juoksemisestakin, tai ylipäätään tosiaan siitä kuinka sohvaperunasta tuli urheiluhullu. Mutta tämän huikean juoksu-urani ;) alkutaipaleeseen voit tutustua postauksessani kesäkuulta 2010, otsikkona "juoksuaskelia lyhyen romaanin verran"...

  VastaaPoista
 25. SAILA - indeed, varsinkin kun tuntuu, että hienoja keittiöitä on vaikka kuinka paljon! Ja ihan eri tyylisiä, värisiä, oloisia.. huoh! Ja kun kyseessä on hintava remppa niin siihen kyllä sitten pitäisi olla tyytyväinenkin, pitkään... ja tosiaan varsinkin kun meillä vieraatkin on kahvitettava keittiössä.

  ANU - jaa sullakin kaipuu moderniin :) Kuulostais muuten aivan ihanalta tuollainen pöytä ja tuolit! Juurikin tänä iltana ihastelin Stockalta Ghost-tuoleja.. nekin olisi aikas hienot. Jossain. Ja nimenomaan, saareke olisi ihana ja just näen itsenikin sen äärellä aamukahvia juomassa. Ja sitten ruokailutila olisi omanaan.. mutta ei pysty meillä moiseen mitenkään =/

  IIDA - kiitos! Sinne niinikään antoisia suunnittelutuokioita! :) Sinunkin suunnitelmat kuulostaa mukavilta.. ja nimenomaan, kun on maalaisromanttista keittiötä katsellut nyt monta vuotta, niin ei liene ihme haaveilla jostain erilaisesta.. Mä haen ehkä eniten raikkautta, valoisuutta yms.!

  VastaaPoista
 26. SANNA-RIIKKA - arvaapa kuljinko tänään Stockalla pitkästä aikaa kodinosastolla katsellen kaikkia astioita "sillä silmällä"... nyt kun kaapeissa on kerrankin tilaa niin blondinhan tekee heti mieli uusia astioita yms. :)) Mutta päätin etten sorru mihinkään ennenkuin näen millainen keittiö meillä on ja mikä sinne sopii.. mutta se mekin todettiin että esim. syviä lautasia meillä ei juurikaan ole.

  ANNE-MARI - lainaan toki! Kunhan hinnasta sovitaan ;) Miltei tuntuu kuin meillä olisi jo nyt uusi keittiö kun mies samalla järjesteli tavaroita ihan uuteen järjestykseen kaapeissa ja laatikoissa...

  ONNENKYYNEL - kiitos vielä tätäkin kautta! :)

  TANJA - hitsit mullahan on sullekin maili draftseissa aloitettuna. Aloitan aina päivällä töissä, sitten se jää kesken ja meinaan jatkaa illalla kotona. Ja nukahdan telkan ääreen ennenkuin saan mitään aikaiseksi... huoh! Ensi viikon pitäisi passata hyvin, meillä ei ole mitään normaalia ihmeellisempää. Olisko esim. torstai?! Laitan mailia!

  VastaaPoista
 27. Ihania keittiöitä, kaikki olivat myös minun mieleeni ja tuo Valanti-malliston kaakaon sävykin on niin upea! Tummat alakaapit olis kans kiva....siellä alakaapeissa kun aina enemmänkin niitä roiskeita ym. näkyy...hmmh sait minutkin miettimään vaikka mitä muutakin kuin sitä pelkkää valkoista;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)