lauantaina, tammikuuta 29, 2011

... and more chocolate!


No niin, tässä nämä minun omat tuotokseni nyt ovat... ei hullummat?!
Kaivelin vanhat valkoiset neliskanttiset kehykset kaapin pohjalta ja hitsit,
passaavat mielestäni aikas kivasti. Tosin lienee pakko käydä ostamassa muutama
musta kehys mustine paspiksineen ja tehdä näitä tekstijuttuja lisää - nyt kun pääsin
vauhtiin ja innostuin vallan :) Itseasiassa niin paljon, että tulostimestakin loppui jo
muste :D Ja kohta loppuvat myös paremmat valokuvapaperit...


Alimmasta kuvasta huomaa, että olen myös muuttanut järjestystä olkkarissa...
en mitenkään radikaalisti (meidän olkkarissa ei pysty muuttamaan juuri mitään)
mutta kiikutin tv-huoneesta vanhan Ikean lack-tason olohuoneeseen ja Ratia
pääsi näinollen pois Aarnion alta ;) Ja kuinka ollakaan, lackin lokerot täyttyivät
ihan samantien sisustuslehdistä... ajattelin kyllä käväistä lähipäivinä Ikeassa
hakemassa tämän tason tilalle (yllättäen..) Bestå-sarjaa.



Ainiin, kampaajalla käyty! Hiukset miltei yhtä vaaleat kuin aiemminkin :)
enkä raaskinut pituudestakaan ottaa juuri mitään pois - kun kerran ponnarityttö 
nykyään olen. Kampaaja laittoi hiukset kivasti löysälle nutturalle, laitan vaikka
kuvaa myöhemmin. Osaisipa itsekin väkertää samanlaisia juttuja...

Mutta nyt takki päälle ja menoksi - kyläilemään kavereille, kivaa!

Lokoisaa lauantaita  kaikille,  

ps. minä haistoin ensimmäistä kertaa eilen kevään, ihan selkeästi. Ihanaa!
Saattaa tosin johtua siitä, että poskiontelotulehdukseni taitaa vihdoinkin helpottaa ;D

22 kommenttia:

  1. Täydellistä siskosein!! Tuollaisetko sä mullekin laitoit postiin <3 Mistä hitosta mä löydän noihin passaavat kehykset, siinäpä homma ;) Mä oon muuten yllättäen kanssa innostunut Beståsta ja mietinkin passaisko meille tv-tasoksi moinen. Leppoisaa lauantaita sinne!

    VastaaPoista
  2. Noistahan tuli tosi kivat!!! Ja kevättä havaittu myös täällä, linnut sirkuttaa kovasti ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkistä ja linkistä edellisessä postauksessa. Minäkin kokeilin samaa itse ja ihan hyvin onnistuu. Tulostimella vaan ja kivat kehykset niin aika edullisesti syntyy vastaavanlaiset taulut! Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Kiva blogi ja hienoja tauluja! Minullakin on saman suuntaiset tauluaatokset muhineet päässä jo jonkun aikaa. Ehkä huomenna laitan printterin laulamaan... ;)

    VastaaPoista
  5. Ompas hieno! ja suklaa auttaa kaikkeen :)

    Hei, meillä on makkari jo maalattu!Tuli tosi kiva ja hommahan oli niin nopea ja helppo kun sai vain aloitettua.Nyt vain listoja ostamaan ja miettimään mitä tuolle lattialle tekisi...

    VastaaPoista
  6. Tulipas vaan kauniit taulut, loistoidea tehdä itse nuo tekstit.

    VastaaPoista
  7. Oih, mitkä nuo ihanat konjakin värsiet saappaat ovat toivelistallasi?

    VastaaPoista
  8. Vitsit miten kivat nuo tekstit ja kehykset ovat, siis myös nuo alemman postauksen!

    Kevättä on tosiaan voinut jo haistella ilmassa ja linnutkin ovat selvästi intoutuneet laulamaan. Siksi ne lauhan ilman jälkeen aina vaan palaavat pakkaskelit tuntuvatkin nyt erityisen tylsiltä :-( Kevät on vielä niin turkasen kaukana!

    Uudesta tukasta kuvaa kehiin :-D
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Onpas kiva idea. Pakko varmaan kans tehdä, tuo suklaa juttu sopii meinaan mulle NIIIIIIN hyvin!! ;) Saaks ideaa lainata?

    VastaaPoista
  10. Noista tauluistahan on tullut tosi hienoja! Millä fontilla teit? Itse ostin juuri Tiimarista puoleen hintaan yksinkertaisia mustia ja valkoisia kehyksiä (kannattaa Terhi siis sieltä käydä vilkaisemassa!). Mietin vielä ostaessa, että mitähän minä näihin laitan, kun ei ole oikein mitään kuvia, mutta täältäpä löytyi vastaus, kiitos Marja!
    Satu

    VastaaPoista
  11. TERHI - siis juu noi laitoin postiin pe, ihan kotiosoitteeseen tällä kertaa ;) Ne kun on A4-koossa niin nehän nyt passaa melkein millaisiin kehyksiin vaan! Ajattelin tosiaan hakea mustia hieman isompia kehyksiä (Kodin1:stä) missä mustat paspikset ja kokeilla miltä näyttävät niissä... Ja joo, Bestå on paras :) Tietty siihen kohta kyllästyy mutta ainakin siihen saakka.

    MURUHUTTU - mäkin kuuntelin jonain aamuna töiden pihamaalla kuinka linnut jo niin sirkuttivat, ihanaa :)

    TAIKKU - nimenomaan, helppoa oli, ja halpaa :) Tosin on mulla huono omatunto kun kopioin mutta menköönsä :)

    VOIKUKKAPELTO - joko on printteri laulanut? ;)

    SINI - vau!!!!!!!! Kuvia!! Ja hitsit, mäkin kyllä käyn hakemassa listoja mallailtaviksi :)

    JOHANNA - samaa mieltä ;)

    VastaaPoista
  12. ANONYYMI - juurikin voih! Nimittäin niitä ei löydy mistään enää =/ Ovat Fryen saappaat, löysin New Yorkista mutta en löytänyt oikeaa kokoa. Olivat mielettömän ihanat! Ja kalliit... 400 dollaria. Olisin silti varmaan ostanut (hullu!) jos olisi ollut mun kokoa tarjolla...

    JASSU - onneksi vielä ei ainakaan ole pakkasta liiemmälti, ja aivan mahtavan aurinkoinen aamu. Ihanaa! Ja hmpfh, tää tukka on ihan samanlainen kuin ennenkin nyt kun katselin päivän valossa.. No, ompahan kotoinen olo :)

    MIA - no se suklaahan se mullakin kolahti ;D Hei jos mä matkin niin toki muakin saa matkia :))

    SATU - ole hyvä vaan :) Ja tosiaan, nuo nyt passaa kehyksiin kuin kehyksiin - erilainen kehys, erilainen fiilis. Hitsit mitähän nuo fontit oli... chocolate-jutussa fontti taisi olla Last Words ja toisessa sekaisin muutamaa fonttia, ainakin ihan tavallista Times New Romania ja sitten oli joku Modern... ja erikokoisina eri riveillä :)

    VastaaPoista
  13. Sulla on niin kiva, oma tyyli täällä blogissasi. Ja kun en ehtinyt aiempaan postaukseesi kommentoimaan, laitan tänne, että ihanan kuvan julkaisit teidän perheestänne - olette niin kauniitakin vielä kaikki!

    Psst. Sairastelin itse muutama vuosi sitten jatkuvasti poskiontelontulehdusta ja kyllästyneenä toinen toisensa perään antibiooteista kävin FES-leikkauksessa - sen jälkeen olen ollut kolme vuotta ilman yhtään tulehdusta. Jos haluat kuulla tosta toimenpiteestä lisää, voit laittaa mulle meiliä. :)

    VastaaPoista
  14. Ihania tauluja olet tehnyt!! Odotan postausta myös sun nutturasta ;D

    VastaaPoista
  15. JEMINA - tulossa postaus kunhan ennätän ;)

    CARLINA - kiitos! Sillisalaattityyli :) Kauneudesta en sano mitään mutta kerrankin sentään tajuttiin pyytää tarjoilijoita ottamaan kuvia koko perheestä! Meistä on tosi vähän perhekuvia kun minä olen yleensä kameran takana. Mulle on tehty muistaakseni juurikin tuo samainen FES vuonna 2005 syksyllä - sitä aiemmin olin ollut poskiontelokierteessä pitkään. Samalla leikattiin myös kitarisat. Leikkaus auttoi selkeästi siinä mielessä, että ihan jokainen flunssa ei mennyt poskionteloihin. Mutta nyt tuntuu ettei se enää auta. Plääh.

    VastaaPoista
  16. Uuu, hienot!! Mua syyhyttää täällä heti ruveta tekemään samanmoisia! Vau. Kertakaikkiaan.

    Hei, IHMEESSÄ laita hiuskuvat näytille. Vaikket seepraksi ryhtynytkään :) Minä ihmettelen tän oman värini kanssa täällä edelleen. Pohdin, että olisko se ihan vaalee sittenkin parempi. Mulla katos sellainen kauhuvisio, että tää väri v-a-n-h-e-n-t-a-a mua. Toinen vaihtoehto on, että se johtuu ihan vaan iästä!

    VastaaPoista
  17. RILLA - oli helpot tehdä. Vaatii vaan hyvälaatuisen tulostuspaperin niin tulee kivat. Laitoin mailia :) Ja joojoo, laitan kuvia vaikka illalla, vaikka ei tää pää niin ihmeellinen olekaan. Mutta tiedän just tuon pointin mistä mainitsit - mulla on kanssa visio että tietty tummempi vaaleus vanhentaa MINUA tai ainakin saa ihon näyttämään sameammalta.. Mutta silti haluaisin aina sitä tummempaakin kun mun mielestä siitä ne vaaleat raidat sitten kivasti korostuvat.. h u o h!

    VastaaPoista
  18. Wautsi wau, taidanpa varastaa idean =)

    VastaaPoista
  19. Sori, ei ollut tarkoitus tuputtaa tuota FESiä; ollaan kaikki niin erilaisia rakenteeltaan - se mikä tehoaa toiselle, ei välttämättä toiselle. Tuli vain "auttamisfiilis", kun toi p.o.-tulehdus ei todellakaan ole mukava. :))

    VastaaPoista
  20. MIA - ole hyvä vaan ;)

    CARLINA - ethän sä mitään tuputtanut :) Muistelisin, että silloin leikkauksessa varoittelivat, että leikkaus ei välttämättä auta lopunikää. Voisin miltei mennä uudelleen jos mahdollista sillä poskiontelotulehdus ei tosiaankaan ole kiva - ainakin mä olen aivan toistaitoinen ja muissa maailmoissa taudin aikana =/

    VastaaPoista
  21. Printteri lauloi tänään työpäivän päätteeksi kolmen biisin verran (firman piikkiin, heh)! Huomenna tai ylihuomenna täytyy hakea kehyksiä ja siihen mennessä on varmaan laulettu taas lisää. Laitan kuvia sitten näytille...

    VastaaPoista
  22. Ekat kolme taulua kehystetty - näin se homma etenee...
    http://voikukkapelto.blogspot.com/2011/02/printtitaulut.html

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)