tiistaina, syyskuuta 21, 2010

laatikossa vaan ei piilossa...


... Ikeasta löysin (kiitos tiimikaverilleni vinkistä!) varsin käteviä
säilytyslaatikoita.
Laatikoissa on tuossa edessä tarralla kiinnittyvä läppä - mielestäni loistoratkaisu.
Laatikoita voi pinota päällekkäin, eikä niitä tarvitse nostella mihinkään saadakseen
alimmasta laatikosta tavaraa - läppä vaan auki! Hih, pienestä sitä välillä innostuukin :)

 

Lyhyestä virsi kaunis...
Iloista sadepäivää!

18 kommenttia:

  1. Wau,
    mä en ole tuollaisiin törmännytkään. Onpas käteviä. Taas yksi syy mennä Ikeaan :)

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä kyllä kätelvältä. Me tarvittais tosi kipeästi lisää kaappitilaa ja tuollaiset valkoiset laatikot vois olla yks vaihtoehto...

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Meillä on noita : ) säilytän niissä henkarikaapin pohjalla harvemmin pidettäviä vaatteita (villapaitoja jne). Jahka kenkäkaappi täyttyy niin ettei riviin enään mahdu täytyy hommata noita. Nuo on kyllä huippu käteviä.

    VastaaPoista
  4. Käteviä. Tarviikin varmaan noita ostaa seuraavalla Ikea reissulla...joka tulee sit joskus. En meinaan ole varmaan vuoteen siellä käynytkään. Ennen asuimme aivan Espoon Ikean vieressä...oli vaarallista. =)

    VastaaPoista
  5. Jaahas, noitahan täytyy ens Ikean reissulla ostaa - että kiitos vaan vinkistä!

    VastaaPoista
  6. Hi!
    It's a shame i don't understand what you write here, but your blog looks really cute :) Are the jewlery on the right side bar made by you? They look amazing!!!

    VastaaPoista
  7. Maria´s Whims - many thanks for your nice words :) Every now and then I have tried to write also in English but it takes so much time to translate.. but I can try to do it, at least sometimes ;) And yes, those jewelry items are made by me.

    VastaaPoista
  8. Hei!

    Löysin blogisi eilen ja en paljon muuta ole malttanut sen jälkeen tehdäkään kuin lukea ja katsella aivan ihastuttavaa blogiasi! Löydän niin paljon yhteistä että tuntuu kuin lukisin omia ajatuksiani! Meillä on myös kaksi tyttöä, rakastan vaatteita, olen liikunta-addikti ja sisustusmakumme on kokolailla samanlainen! Haaveilen myös loikoilusta ja toimettomana olosta, lehtien selailusta ja vain takkatulen ääressä olosta mutta kun tekemistä on niin kamalasti! Iltaisin en malta nukkumaan, aivan kuten et sinäkään. Huomasin, että meiltä löytyy useita samanlaisia sisustusjuttuja kuin teiltä. Tämä on tosi ihmeellistä mutta hauskaa :)

    VastaaPoista
  9. Hyvä vinkki! Noille löytyy käyttöä meilläkin, joten pitäämä muistaa seuraavalla Ikean reissulla.

    VastaaPoista
  10. Hyvä vinkki! Tarvittais meillekin. Tai, no, ekaksi pitäis tehdä kaappeihin tilaa noille :) Kukahan sen tekis...

    VastaaPoista
  11. tosi hyvännäkösiä! ja näkee mitä on sisällä :) Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  12. Rilla - indeed! :D Meillä just tuo ongelma.. ensin pitäis tehdä tilaa kaappeihin jotta laatikot mahtuis sinne :DD Tai kunpa saisi kokonaan uudet kaappisysteemit... Ikeassa just ihailin jos jotakin Paxeja...

    Amalia - noita olikin sellaisia isompikokoisia myös, pitääpä hakea niitäkin niin voi vaatteitakin säilöä. Kiitos vinkistä :)

    Anonyymi - hih, kuulostat tosiaan ihan minulta :) Tai minä sinulta :)) Mukavaa kun löysit blogini! Laittelehan jatkossakin kommentteja :)

    VastaaPoista
  13. Sattumalta juuri tänään iksuun menossa, taidan napata pari :)

    VastaaPoista
  14. Heips. JOkos olet muuten saanut Pompdeluxin paketin?
    Laittelin itse sinne jo meiliä asiasta mutta eivät ole vastanneet. kun ei pakettia näy eikä kuulu vaikka tilauksesta on jo 19 pvää?

    VastaaPoista
  15. Mari - arvaa mitä, just Jassulle huhuilin samasta asiasta. Kun ei pakettia kuulu eikä näy =/ Sieltä tuli jo viikko(?) sitten mailiakin, että paketti lähdössä postiin. Enpä ole aikoihin näin hi-taa-seen nettiputiikkiin törmännytkään...! Ei sovi yhtään mun kärsimättömälle luonteelleni... Vaatteiden on syytä olla vähintään Täydellisiä hyvitykseksi tästä odottelusta ;) Pitääkin kaivaa se viimeksi tullut maili esille ja pistää myös kyselyä sinne päin! Pidetään toisemme ajantasalla!!

    VastaaPoista
  16. No ehkä sitten on "normaalia" tämä toimitusaika kun muutkaan ei ole tilaustaan saaneet. Minä olen kyllä tottunut 3-4 pvä toimituksiin Tanskasta joten tosiaan parasta olla odottamisen arvoisia.

    VastaaPoista
  17. Kiitti kenkäloota vinkistä. Nyt on kengät ojennuksessa ja mikä tärkeintä että löytyy parit kiireessä entisen sekasotkun jälkeen!

    Niina

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)