keskiviikkona, elokuuta 18, 2010

kevyttä (kesä)lukemista


Nonni, tästä se normaali arki taas alkoi...
Nellille nousi yöllä kuume ja kotona siis podetaan.. hirveästi olisi hommia tarjolla,
töitä etänä, kirppisjuttuja, sitä sun tätä. Kun vaan saisi aikaiseksi!

Edit. Tänään saatu aikaiseksi ihan valtavasti ;D Kurkatkaas sivupalkista kohteeni
huuto.netissä
..
mutta jatkoa seuraa pikkuhiljaa - ehkä jo ensi yön tunteina... :)

Olen vähän miettinyt bloginkin kohtaloa kun tuntuu ettei mulla ole mitään sanottavaa,
ja aika harvakseltaan ehdin / jaksan nyt postailla.. mutta katsotaan mitä tuleman pitää..
Sitä miettiessä tässä kuitenkin yksi kirjavinkki - kevyen hömpän ystäville :)
Itse aikoinani pidin tosi paljon Sophie Kinsellan Shopaholic-kirjoista - enkä
vähiten sen vuoksi, että monessa kohtaa huomasin samaistuvani kirjojen päähenkilöön... ;)
Nyt kesällä lainasin kirjastosta reissulukemiseksi tämän kirjan - vaikka minua ei tuo
takakannen juonikuvaus niin kauheasti sykähdyttänytkään, kummituksia ja kaikkea :)
Mutta kummasti jäin tuohon pikkuhiljaa koukkuun ja huomasin pitäväni kirjasta.
Tänä aamuna luin sen (aamupalalla - juu paha joka-aamuinen tapani ;) ) loppuun ja
ihan piti muutama kyynelkin tirauttaa... osui siis lopulta suoraan sydämeen, kuten
takakansi lupailee...


Tässä vielä asua eilispäivältä... vaikka kuvausassarini (tyttäret) olivatkin sitä mieltä,
että ilmeeni olivat milloin omituisia, milloin muuten vaan pöljiä ;) Tosin sitä en kyllä
yhtään ihmettelekään - onhan tuo nyt ihan pöljää puuhaa anyway! :D
Sitten tytöt vielä totesivat kun näkivät Jessican päivän asut, että "tuolla tytöllä
on kyllä  huo-mat-ta-vas-ti  paremmat ilmeet kuin sulla äiti...". Niinpä niin :)


Dagens: housut Only, neule (yllättäen :) ) Vila, toppi Seppälä, vyö Marco O´Polo
kaulakoru Snö (joo olen kyllästynyt omiin koruihini...), rannekoru ?

Kivaa keskiviikkoa toivotellen,

15 kommenttia:

  1. Voih, toivottavasti jaksat vielä kirjoitella, koska löysin blogisi vasta hiljattain. Meillä on kohta 2-vuotiaat kaksospojat, joten siitäkin syystä on ollut kiva lukea juttujasi, kun tää kaksosperheen elämä on kuitenkin omanlaistaan. Ja ihana nähdä noin iloinen ja elämänmyönteinen perhe ja kaunis äiti! Kodista puhumattakaan.
    p.s. Tästä voi siis selvitä hengissä ;) you know...?

    VastaaPoista
  2. Mä myös ehdottomasti liputan jatkon puolesta. Ei kai sitä aina niin kovin syvällistä asiaa tarvitse ollakaan. Mä ainakin käyn täällä rentoutamassa. ;)

    Päivän asu on tosi kaunis.

    Mari

    VastaaPoista
  3. Mä oon miettinyt samoja juttuja mun blogin kanssa; ei aina oikein ehdi ja sitten kun ehtisi, niin ei ole juuri asiaa :) Time will tell!

    Mulla on tuo Sophie Kinsellan kummituskirja alkutekijöissään. Jotenkin en pääse siinä eteenpäin. Kaikki aiemmat ko.kirjailijan kirjat ovat uponneet aivan täysillä. Täytyisi nyt vaan jaksaa lukea vähän eteenpäin, josko se siitä kanssa muuttuisi.

    Kaunis asu sulla!
    Kivaa keskiviikkoa :)

    VastaaPoista
  4. Kuolaten katsoin Kreikan kuviasi, huikeita maisemia Santorinilla! Teillä oli varmasti unohtumaton reissu! Ystäväni houkutteli minua ensi kesänä reissuun kyseiselle saarelle, taidanpa lähteä :D! Päivän asusta tykkään kovasti, kaunis nainen ja kaunis asu :) Paranemista pikkupotilaalle.

    VastaaPoista
  5. Luin kirjan kesällä ja se oli tosi hyvä, vaikkei aluksi napannutkaan.

    Eihän sitä blogia tarvtse päivittää jos ei sille tunnu. Itse en ainakaan jaksa miettiä lopetanko vai enkö, kohta en ole vuoteen päivitellyt mutta jos inspis iskee niin onpahan siellä odottamassa.

    Asu on oikein kiva, tahtoisin tuon vyön :)

    VastaaPoista
  6. Mussu - moikkamoi! Mäkin löysin juuri hetki sitten sinun blogisi :) Ja ihanat vaatteesi, laukkusi ja kenkäsi.. huoh! :D Ai teilläkin on kaksoset! Kyllä siitä selviää.. pikkuhiljaa ;) Alkuaikoina en kyllä kauheasti nauttinut sillä eipä ollutkaan niin helppoa liikkua kahta vauvaa kantaen kuin mitä olin vielä raskaana ollessanikin kuvitellut.. että kulkisin vauvat kainalossa kaupungilla ja kyläilemässä... Ja muistan kuinka kaikki sanoivat, että kaksosista on heti niin kivasti seuraa toisilleen.. no juu, ehkä just siinä 2-vuotiaana tytöistä alkoi oikeasti olla seuraa toisilleen. Sittemmin elämä on kyllä helpottunut ja nyt on jo tosi helppoa! Kaksosuus on kyllä niin jännä juttu - olla toisen kanssa syntymästä saakka yhdessä, ja koko ajan ihan samalla viivalla mitä tulee kehitysvaiheisiin yms. Ja erityisesti päiväkodin kehareissa on ollut jännäkin kuulla miten erilaisia tytöt kuitenkin keskenään ovat, luonteeltaankin. Ulkonäöltään (kuten myös luonteeltaan) nuo ovat aina olleet kuin yö ja päivä :) Terkkuja siis sinne!!

    Mari - kiitos :) Tosin musta tuntuu välillä ettei mulla ole edes mitään hömppää sanottavaa :D

    Maria - no mulla oli ihan sama fiilis tuon kirjan alussa, en sitä reissussa saanut ollenkaan luettua vaikka yritin muutaman kerran päästä vauhtiin. Mutta sitten yhtäkkiä vaan innostuinkin :)

    Tanja - heippahei pitkästä aikaa! Ehdottomasti lähdet Santorinille, aivan ihana paikka! Mekin aiotaan palata sinne ensi kesänäkin :) Äippälomalaisia palailee tänä syksynä kovasti töihin, koska sinä tuut?! ;) Ei vaiskaan, NAUTI kotonaolosta!!

    VastaaPoista
  7. Onpa hyvä että postasit tosta kirjasta, olen lukenut kaikki Kinsellan kirjat ja pitänyt niistä paljon, hyvä tietää että on tullut uusi! Pitääkin heti käydä ostamassa!

    VastaaPoista
  8. Tuo kirja on ollut tarkoitus lukea, en vaan ole vielä saanut aikaiseksi :)
    Niin paljon hyvää chick littiä ja niin vähän aikaa! Kirpparilta olen nyt ostanut mahtavia kirjoja, tyyliin eurolla ja lukunautinto on taattu!
    Vielä kun tietäisi niiden sijoituspaikan.. Kirjoista en luovu! Monet luettuna jopa neljä kertaa :)

    VastaaPoista
  9. Mulla ainakaan ei ole KOSKAAN mitään muuta kun hömppäasiaa, mutta so be it. Säästä syvällisyydet tosielämään :D Ota breikki jos siltä tuntuu! Ja sitten teet comebackin.

    Päivän asu muuten tosi kaunis, kelpais mullekin!

    VastaaPoista
  10. Ethän edes harkitse vakavasti blogisi sulkemista? Sun elämää on ollut kiva seurata, lukea vaatteista ja aatteista, matkoista jalan ja lentäen, lasten touhuista, milloin mistäkin. On ollut hömppää ja vakavaa pohdintaa, sitä mitä jokisen elämään mahtuu. Päivität kun jaksat ja tuntuu siltä että haluat jakaa juttusi meidän kanssa. Tuleehan noita aikoja itse kullekin, kun ei jaksa syttyä niin kovasti jollekin asialle. Ei ole aikaa eikä tarmoa eikä juuri intoakaan kunnes taas syttyy uudestaan. Itse ainakin seuraan blogiasi mielenkiinnolla, suurella sellaisella. Iloa ja valoa syksyysi!

    VastaaPoista
  11. Äläää lopeta :) Tosi kaunis päivän asu. Samoja mietteitä bloggaamisen suhteen käy varmasti todella monet, mutta päivittele fiiliksen mukaan :)

    VastaaPoista
  12. Oooo!! Tuo kirja on tosi hyvä! Halusin sen melkein heti, kun se ilmestyi, niin "jouduin" hankkimaan sen alkuperäiskielellä. Olis mielenkiintoista lukea se suomeksikin. Uusi Shopaholic ilmestyy piakkoin, sitä odotellessa!! =)

    Meillä aloitetaan vihdoin maanantaina se eskari, saa nähdä, alkaako sairastelut, kun on isompi ryhmä.. Meillähän ei olla sairasteltu varmaan yli vuoteen. (koputtaa puuta) Paitsi toi murtuma..

    Paranemisia Nellille!!

    VastaaPoista
  13. Höpö höpö, sulla on just sitä sopivanlaista sanottavaa, mitä iltaisin väsyneenä kaipaa luettavakseen. Sopivan kevyttä, kaunista ja hauskaa. :)

    Ihana päivänasu, tykkäisin itsellenikin!

    Noista Kinsellan kirjoista tykkään myös tosi paljon, ihanaa hömppää rentouttamaan ennen nukkumaan menoa. Kiitos siis muistutuksesta, että tällainenkin on tullut. :)

    VastaaPoista
  14. Älä nyt vain lopeta! Minä ainakin tykkään kovasti juuri tälläisestä blogista. Ei sitä mitään vakavamielistä jaksaisikaan lukea... :)

    Ihana asu!

    Anski

    VastaaPoista
  15. Kannatan myös jatkamista, blogisi tarjoaa juuri sitä mistä pidänkin, kaunista katsottavaa ja luettavaa :) Ja mielestäni kuvasi ovat niin kauniita :) Tuo asu muuten, konjakinvärinen vyö näyttää niin hyvältä mustien housujen kanssa! Oli sama juttu itsellä jalassa eilen :D

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)