maanantaina, maaliskuuta 16, 2009

Maanantaiaamu...

... on sujunut rauhallisissa merkeissä - tytöt ovat olleet koko viikonlopun kuumeessa ja edelleen molemmilla on sen verran lämpöä, että jäätiin suosista kotiin potemaan... ihan mukavaa kun ei tarvinnut aamulla herätä ihan hirveän aikaisin - tosin tyttäret kyllä heräsivät heti seitsemän jälkeen täynnä energiaa... huoh :) Nyt tuossa vesiväreilevät, meikäläisen surffaillessa omiaan... Sarpan innoittamana eksyin minäkin vaihteeksi RM:n sivuille... voi vitsit mitä kaikkea ihanaa tuolta löytyisikään... muutamia kuvia liitän tähän jotta tiedätte mitä tarkoitan :) Aamiaiseni koostui itseasiassa juurikin kuvan elementeistä - kuppikin jopa samanlainen, tunnelma ei tosin ihan yhtä seesteinen, saati pöytä yhtä siisti :)

Tämä allaoleva kalusto on mielestäni aivan ihana... vielä ihanampi on ehkä tuo kokonaisuus - ihanan isot ikkunat ja tuo valkeus. Ei olisi hullumpaa nauttia joka-aamuinen Kellogg´s Fitness -jogurttimuro-
annoksensa (juu, olen totaalisen koukussa moisiin) ja maitokahvinsa tuossa miljöössä - vailla kiirettä mihinkään...

(kuvat: http://www.rivieramaison.com/shop/)

Ainiin, vielä yksi juttu :) Sain tämmöisen sydäntälämmittävän tunnustuksen Marialta. Kiitos!! Ojennan samanmoisen eteenpäin ainakin kaikille linkkilistani blogeille!


Jaahas, minulla olisi tuhat ja yksi kotihommaa tehtävänä... mistähän sitä aloittaisi?! Tyttöjen kaikki viime vuoden kevät- ja kesävaatteet ainakin pitäisi käydä läpi ja lajitella huuto.nettiin, kirppikselle, UFFille... siinä riittää hommaa varmaan viikoksi!

Just a short translation :) Nelli and Peppi are both having fever, so we are spending this Monday at home.. girls drawing and playing (they are soooo full of energy..!), me just surfing around the net. I visited the lovely website of Riviera Maison.. just dreaming of all those wonderful things in the photos... Have a nice week!

Aurinkoista alkanutta viikkoa toivotellen,

7 kommenttia:

  1. Voi minä haaveilin eilen illalla tuollaisesta kiireettömästä aamusta (tosin en kaipaa kipeitä lapsia). Tuollaisia aamuja kaipaan kotiajoilta.

    Aivan ihania kuvia, tuota pöytää olen ihaillut minäkin. Tosin erilaisten tuolien kanssa.

    VastaaPoista
  2. Täällähän oli ihania kuvia... ;D

    VastaaPoista
  3. Arvaas Marja mitä minä olen tehnyt? No laittanut lastenvaatteita myyntiin,kierrätykseen jne.Kuinkas sattuikaan:)
    Tuo RM:n sänky on mun mielestä herkku!!!
    Ihanaa viikkoa teille!

    VastaaPoista
  4. Täällä on kans yksi joka on käynyt ihastelemassa tuota pöytää :) Toivottavasti teidän lapset on jo paranemaan päin. Mukavaa maanantaita!

    VastaaPoista
  5. Pienille pikaista paranemista!

    Nuo Maisonin jutut ovat kyllä kauniita! Miekin olen siellä käynyt surffailemassa :)

    Tsemppiä vaatekaappien siivouspuuhiin!

    Terkuin,
    Kantriina

    VastaaPoista
  6. Täytyy kyllä huokailla täällä minunkin noita RM:n tavaroita, ne on ihania! Ja kuvat on kauniita. Meille voisi kyllä muuttaa yksi sun toinenkin.

    VastaaPoista
  7. Hei

    Voi miten ihanan blogin täältä löysinkään ja ihastuin heti. :) Tulen varmasti kurkkimaan uudestaankin.

    Kauniita nuo RM:n jutut. Olen suuri RM fani itse.

    Paranemisia!!

    Aurinkoista kevättä toivottelee,
    Mia

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)