torstaina, maaliskuuta 01, 2012

| niin lomalla

k

Kuten blogihiljaisuudesta lienette arvanneetkin, me ollaan oltu niin l o m a l l a
Levillä. Ihana pysähdys arjen keskellä. Paljon raitista ilmaa, aurinkoisia päiviä, laskettelua,
(minttu)kaakaota, poropeijaisia...



Monessa blogissakin haaveillaan jo keväästä, tehdään kesävaatehankintoja... minun ainoa
hankintani tällä viikolla ovat olleet paksummat laskettelurukkaset ;D Miltei vakavissani
harkitsen hiihtopummiksi ryhtymistä... vaikkapa vappuun asti... ei paljon huolet paina 
tunturimaisemia tuijotellessa!

Vaan eikun pikkuhiljaa kotia kohti - kotia missä odottavat valkoiseksi maalatut portaat!



lumisissa lomatunnelmissa,


24 kommenttia:

  1. Ihanat maisemat! Ei se hiihtopummeus olis pöllömpi vaihtoehto!

    Me katsellaan Ylläkseltä kohti Leviä sunnuntaista lähtien, eli Lapin ihanuudet vielä edessä :)

    Turvallista kotimatkaa! Saattaa olla muutama muukin lomalainen liikenteessä...
    Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huoh, täällä just suksiboksijonossa ajellaan kotia kohti... vaivaset yksitoista tuntia edessä... matkan tylsin vaihe :( Teillekin turvallista matkaa ja IHANAA aurinkoista rinnelomaa! Jäi kyllä hirveä polte vielä lasketteluun... Alpeille olisi ihana päästä!

      Poista
  2. Keväästä, tai oikeastaan jo kesästä, tosiaan haaveilen, mutta siltikin - ihanat maisemat siellä! Ja pakko myöntää, että kyllä esim. eilen täälläkin oli aivan valloittavan kaunis talvipäivä. Voisin siis hyvin mielelläni olla siellä teidän kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saas nähdä alkaako keväästä haaveilu mullakin heti kun päästään kotiin.. tosin sielläkin lienee tullut viikon aikana taas lisää lunta... ensi vuonna yhdessä laskettelulomalle?!

      Poista
  3. Iihanat maisemat ja kivat ulkoreleet, kyllä siellä kelpaa auringossa lomailla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maisemat on kyllä ihanat.. ja hei, mulla uudet releet :D Siis takki ja housut. Oli aikakin, en ole vuosiin ostanut lasketteluvaatteita! Tytöillä sen sijaan KAIKKI viime vuotiset vaatteet - ei hankittu tälle talvelle mitään uutta kun vanhat vielä mahtuivat.. ensi vuonna eivät enää mahdukaan joten päästään hankkimaan uusia, kivaa ;)

      Poista
  4. Ihanat maisemat!!
    Itse en uskaltaisi tämän joukon kanssa sinne lähteä, tai sitten saisin ainakin soittaa ambulanssin jo valmiiksi ;)

    Vaikka lomalla on ihanaa, niin kotiin aina on aina mukava palata:)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia! Minä innostuin kovasti laskettelusta!:) Mutta jos tätä menoa säät jatkuvat, niin meillähän on kevät ennemmin kuin arvataankaan ;D

    VastaaPoista
  6. Levi on niin jees! Mukavia laskuja sinne : )

    VastaaPoista
  7. Piti tulla katsomaan ja liittymään lukijaksi, kun bongasin sut tuolta Uudenkuun Emilian blogista ja huomasin teidän kaksostytöt ja sun aivan ihanan blogin:) Meillä on kolmevuotiaat kaksostytöt ja vauveli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne! On aina mukavaa löytää uusia kaksosäititovereita :) Teidän kaksoset ovatkin ihanassa riiviöiässä ;D

      Poista
  8. Levi on kiva paikka! Joko kävitte igluilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei käyty igluilla ollenkaan. Tuntuu että viikko meni rinteissä ja mökillä. Pari kertaa käytiin kylällä pyörähtämässä. Mulle jäi itselleni Levistä hieman kahtiajakoinen fiilis... tykkäsin paikasta enemmän 10 vuotta sitten kun siellä oli vielä Utsussakin se pieni kahvio minkä terassilla sai nauttia minttukaakaot auringonpaisteessa.. nyt oli tarjolla Zero pointia ja uutta kylpylää. Missä tunnelma?

      Poista
  9. Ihanat kuvat ja ihana aurinko:) Kyllähän tuollainen talvi kelpaisi, jos olisi l-o-m-a-a.

    Nauttikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mehän nautittiin :) Tytötkin jo siinä iässä, että osaavat niinikään nauttia lomasta. Ja totta, loma on aika mukava juttu! Sen avulla jaksaa taas arkea, ja töissä käymistä.. kesälomaa odotellessa ;)

      Poista
  10. Voi vau noita maisemia!
    Vaikka silti, kävin just ihan onnesta soikeana katsomassa ulkolämpömittaria: +2! Lumi sulaa :D :D Meillä tänään keskitytty siihen siivoukseen ja just sain tyttöjen vaatekaappisavotan valmiiksi. Pari jättisäkkiä tavaraa siskon tytöille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin ollut parina päivänä reilusti plussan puolella.. saas nähdä millainen sohjo siellä onkaankohta odottamassa... Mulla edessä tuo sama savotta - vannoin tekeväni moisen kunhan remppa on ohitse. Eli nyt. Tai ehkä pääsiäisenä :)

      Poista
  11. Me olimme samoissa maisemissa parisen viikkoa sitten =) olsin voinut olla pitempääkin, kovin lyhyeltä viikko tuntui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös tunnukin... juurihan mekin vasta pohjoiseen ajeltiin, ja nyt jo kotimatkalla ollaan. Olisin voinut kevyesti lasketella toisenkin viikon!

      Poista
  12. Minäkin tahtoisin laskettelulomalle, mutta kuinka ihmeessä saisin ukkoni suostuteltua reissuun, pohjoiseen päin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, eikö miestä huvita laskettelu Lapissa? Siinä on ihan oma juttunsa, ja Lapissa oma taikansa.. tosin Levillä ei Lapian taiasta voine enään nykyään puhua, aikamoinen turistirysähän tuo jo on.

      Poista
  13. Moi !

    Loma lapissa on ihanaa ja hienoa jos kelitkin ovat kohdillaan. Jos äitikin haluaa olla trendikkäänä rinteessä, niin kypärä päähän...Aikuiset, jotka eivät käytä kypärää ovat vähän out. Ihanaa loppulomaa teidän perheelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä osui kelit kivasti kohdilleen.. pari lumisateisempaa päivää sai aurinkoiset päivät tuntumaan entistäkin ihanammilta. Mun mielestä kypärällä ei ole mitään tekemistä trendikkyyden kanssa - ainoastaan turvallisuuden! Ja siinä mielessä totesinkin, että kai mullekin pitäisi kypärä ostaa. Vaikka itse olenkin hyvä ja varovainen laskettelija, ei ikinä voi tietää mitä rinteessä sattuu.. ja se on totta, että nykyään kypärät ovat paaaljon yleisempiä kuin silloin kun itse olen laskettelun 25 vuotta sitten aloittanut. Meikäläisestä ei rinteessä trendikästä saisi muutenkaan - sukset 10 vuotta vanhat, ja sauvat 25 vuotta :D :D

      Poista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)