lauantaina, maaliskuuta 03, 2012

| mozzarellaa

k

Uhhuh, viikon herkuttelun jälkeen tekee mieli jotain kevyttä! Salaattia! Raejuustorahkaa! 
Koska tytöt eivät salaateista niinkään välitä, mentiin lomaviikko tyttöjen toivesapuskoilla.
Eli tacoja, tortilloita, lasagnea, uunimakkaraa ranskalaisilla, pizzaa, täytettyja ohukaisia...
Niin ja yhtenä iltana poronkäristystä, poropyttipannua, poron makkaraa :P

Jälkkäriksi suklaata, suklaata, ja lisää suklaata. Taisin pupentaa viikossa neljä suklaalevyä... 

Niin ja kun tuohon lisätään vielä laskettelutaukojen (minttu)kaakaot, munkit, ranskikset
ja pororieskarullat niin ei liene ihme, että housut kiristää - ja paljon...!





Kunhan tästä hirveästä nälästä selviää hengissä ;) ryhdyn kyllä keventämään ja ennenkaikkea
karppaamaan! Kaipaan karppauksesta saamaani hyvää oloa - vailla turvotuksia ja väsymystä...

Joten salaatit ja kevyt elämä... here I come! Pitää kyllä lopettaa kaikkien ihanien Pinterestin herkkukuvien
katselukin - ja keskittyä ainoastaan salaattikuviin (klik)... ;D


aurinkoisen kevein lauantaiterveisin,

10 kommenttia:

  1. Nam,näyttääpä herkulliselta! Oletko maistanut mäkkärin Fiesta salaattia? Se on mun herkkua kun pojat syö hampurilaisia!
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, miehen tekemä salaatti, unohdin mainita itse tekstissä ;D Mäkkärin salaatteja en ole maistanut sillä me ei olla yhtään McDonals-ihmisiä :O Jos jossain käydään niin aina Hesessä. Siellä on kaikki enemmän meidän makuun.. eikä vähiten se hamppareitten välissä oleva Hesen majoneesi mikä lieneekään :P

      Poista
  2. Ihana blogi! Tomaatti-mozzarellasalaatti toimii aina :D Tykkään sun kuvista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiva kuulla, sitä on nimittäin itse aivan sokea omille kuvilleen.. kaikkien muiden kuvat näyttää aina sata kertaa paremmilta :O

      Poista
  3. Moi!
    Me on karpattu reilu vuosi. Ei mitenkään tiukkapipoisesti, kyllä niitä herkkuhetkiä on ollut kera sipsien, leipomusten jne, mutta ruoka on ainakin arkisin ollut vähähiilarista.
    Tällä viikolla sitten tuli joka päivä tehtyä kaikkea muuta kuin karppia eli lasagnea, perunamuusia ym.ym. Kyllä täytyy sanoa, että on väsyttänyt!! Sitä ei muistanutkaan, miten väsynyt sitä on hiilariruokien jälkeen.
    Niinpä viikon kokeilun jälkeen me siirrytään takaisin arkikarppaukseen, vailla isompia toiveita laihtumisesta vaan pääasiassa just sen hyvän fiiliksen takia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just tuollalailla minäkin taas aion alkaa karppaamaan... noin toimin aiemminkin, ja olo oli kyllä niin hyvä! Sitten se vaan jotenkin tässä remontin tuoksinassa pääsi unohtumaan.. Nyt tämän hiihtoloman ruoka- ja herkkuöverit tekivät kyllä sinänsä hyvää, että karppausinto nosti uudelleen päätään ;D Eli oikeasta remontista ruokaremonttiin!

      Poista
  4. Juuri pizza-lounaalta palanneena voin täysin yhtyä tunnelmiisi ;) Tosi kiva muuten kun jätit kommentia blogiini. Olen meinaan tätä blogiasi aikaisemminkin ihastellut, mutta unohtanut liittyä lukijaksi. Nyt tuli asia korjattua :) Oikein aurinkoista sunnuntaita ja tulevaa viikkoa teidän perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan pizza :P Mulla niiiin kauhea nälkä (ainoastaan aamupala syötynä by so far ja olen siivonnut ihan koko päivän..) että menisi pizzakin kevyesti... Ja kiva kun liityit lukijaksi, tervetuloa! Muistinkohan minä liittyä sinun blogisi lukijaksi...? Vierailen siellä nimittäin säännöllisesti - niin ihania kuvia teidän tytöstä yms. Niin, ja oli ihan pakko kommentoida kun aihe oli mikä oli :)

      Poista
  5. Upeita kuvia!

    Ja sama fiilis täällä, pitää taas alkaa rajoittamaan vaalean viljan syöntiä. Työreissulla joutui taas syömään mitä sai ja sen kyllä huomaa. :-(

    Ja kiitos hyvästä ideasta, lähdenkin tästä hakemaan ainekset mozzarellasalaattiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Just tuossa ylempänä totesin, että sitä on itse ihan sokea omille kuvilleen.. eivät näytä miltään. Mutta hyvä jos muut tykkää :) Ja nimenomaan, sen kyllä olostaan huomaa heti kun syö hieman liikaa vaaleaa viljaa ja sokeria. Tai mulla suurin ongelma on juurikin vaaleat viljat - ne turvottaa ja väsyttää enemmän kuin sokeri! Eli suklaata en itseltäni täysin kiellä ;D Mäkin tilasin mieheltä juuri pihvien seuraksi mozzarellasalaattia :P

      Poista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)