keskiviikkona, kesäkuuta 15, 2011

työasuja kehiin



Koskapa mulla on kiireinen viikko, menen sieltä missä aita on matalin ;)
Eli tässä pari dagenssettiä. Kaitaliinan aivan loistavien  työasupostausten
innoittamana mun oli tarkoitus viime viikolla kuvata viikon työvaatteet, ideana 
käyttää jokaisena päivänä samaa neuletta - mutta kuinkas kävikään...
... unohdin luonnollisesti kuvata viidestä työpäivästä kolme :)

 Maratonreissulla sorruin oikeastaan yhteen ainoaan ostokseen (ellei rannekorua
lasketa - ei tietenkään lasketa...) eli tuohon Marc´O Polon pitkään neuletakkiin.
Sovittelin sitä laivalla ties kuinka monta kertaa ja tulin siihen tulokseen, että
moisella olisi kyllä käyttöä. Ja voi vitsit, voisin käyttää tuota joka päivä! 
Vaikka hinta hirvitti, en kyllä ole ostosta hetkeäkään katunut... Malli, väri,
materiaali - kaikki just eikä melkein ihanat.
 

dagens yläkuva: neuletakki Marc´O Polo, toppi H&M, hame Zara, kengät Tukholman ostoksia, kesäkassi H&M
dagens alakuva: neuletakki Marc´O Polo, hihaton pusero Benetton, housut Lindex, sandaalit Ateenasta, laukku Global

Samalla voisin haastaa teidät muut tähän samaan - viikon työasut kehiin!
Vaikka juurikin teemalla - sama vaatekappale / asuste käytössä viikon jokaisena päivänä?!

Nyt kiireesti telkan ääreen loppuillaksi :)

14 kommenttia:

  1. Aivan ihanat vaatteet molemmat!!! Harmi ettei nähty muita päiviä:) Jäi oikein mietityttämään. Terveiset vaan Tukholman Granitista. Niin ihania juttuja taas pullollaan. Pakko saada Suomeen sellainen!

    VastaaPoista
  2. Oi, älä yhtään hirvittele hintaa, on tasan joka sentin väärti! Ei varmaan tule yllärinä, että tykkään tosi paljon. Sekä neuleesta, että seteistä muutenkin :)
    Tyylikäs ja kaunis oot!

    VastaaPoista
  3. Varmasti on monikäyttöinen tuo neuletakki, hyvä ostos! Ja tykkään väristä. Oikein kivat asut, ja kesäkassikin on ihana! Hyvää loppuviikkoa Marja!

    VastaaPoista
  4. Hei kivaa nähdä muidenkin toteutuksia samasta ideasta. Näitä olisi kiva nähdä enemmänkin. Niin ja neuletakki on i.h.a.n.a.!

    T: kaitaliina, joka ei jostain syystä pääse nyt kirjautumaan..

    VastaaPoista
  5. I-h-a-n-i-a molemmat, mutta etenkin eka!!

    VastaaPoista
  6. Tosi ihanat on molemmat asut! Tuo eka varsinkin korostaa kauniisti hoikkuuttasi.

    Senkin laiheliini! ;) Terveisin pullukka :)

    Ainiin, ne kietaisuhameet mistä viime vuonna kirjoiteltiin olis edelleen ihanat.. voi kun olis aikaa ommella!

    Ihania kesäpäiviä! :) Jospa alkais taas paistelemaan ja lämpiämään..


    Iidanunelmia-Iida

    VastaaPoista
  7. SELMA - äh, muut päivät oli aikalailla vanhan toistoa :) että et menettänyt yhtikäs mitään ;) Mutta huoh, mä oon menettänyt Granitin!! Kun en maratonreissullakaan voinut edes haaveilla ehtiväni sinne... Ostitko paljon kaikkea kivaa?

    RILLA - juu ei parane harmitella.. sitäpaitsi mähän taisin saada sen laivalta hieman edullisemmin - hope so ;)

    HELENA - kiitos! Ja kiitos samoin, kivaa loppuviikkoa :)

    KAITALIINA - thanks :) Voisin hyvin kuvitella tuon neuleen sinunkin ylläsi. Mikähän tätä bloggeria vaivaa kun toiset pääsee kirjautumaan, toiset ei. Joku mainitsi, että saattaisi johtua siitä onko tämä kommenttiboksi tekstin alla (kuten mulla) vai omana ponnahdusikkunanaan. Mutta mä olen tarkkaillut asiaa, eikä mun mielestä johdu siitäkään. Kun tännekin osa pystyy kommentoimaan ja osa ei. Huoh.

    TERHI - kiitos systeri :) Mä taas en niin tuosta ekasta välittänyt.. töissä tosin oli leggaritkin polvien peittona ;) Ootkos Ikeassa siis tänään?!

    IIDA - arvaa, mä JUST mietin sitä kietaisumekkoa eilen!!! Kun mietin mitä ottaa reissuun mukaan.. se olis ollu TAAS niin hyvä. Kuis olis ensi kesäksi?! :D Ja siis huom. mähän tietty valitsen tänne ne kuvat missä armollisin kuvakulma... ;)

    VastaaPoista
  8. No musta ei edes saa armollisia kuvia ;) Paitsi ylhäältäpäin, hehheh! Ja otetaan joo tavoitteeksi ens kesä! ;) Pitäs talven aikana löytää unelmakankaat ja sit surauttaa se valmiiksi kevään korvilla.

    Iida

    VastaaPoista
  9. Tykkään niin tuosta ekasta asusta! Ja nuo kengät, ei näytä olevan paljoa korkoakaan? Oletkos pakannut jo? Mullakin tökkii kommentoiminen, herjaa koko ajan. Terkuin, Tanja

    VastaaPoista
  10. Ihanat päivän asut sinulla. Itselläni työasut ovat tätänäin: http://reelinki.blogspot.com/2011/06/some-work-clothes.html vastasin haasteeseen.

    VastaaPoista
  11. Minäpä ostin tänään tuon samaisen villatakin paikallisen vaateliikkeen alesta. Tosin sun päällä se näyttää p a l j o n paremmalta :-)

    VastaaPoista
  12. Haaste vastaanotettu! Aloitan maanantaina, kun kotiudun viikonlopun riennoista! Kai essukin käy päivittäiseksi vaatekappaleeksi :) ?
    Tiina

    PS. Oon huomannut, että just ne vaatteet, jotka ostaa korkeasta hinnasta huolimatta ovat niitä vaatteita, joita tulee eniten pidettyä. Kun on kunnolla joutunut harkitsemaan tarvitsenko vaiko enkö, niin ei tule virheostoksia.

    VastaaPoista
  13. IIDA - joo, talven aikana kangasjahtiin.. :) ja sitten on pakko taas seuraavana kesänä lähteä reissuun uudella mekolla ;)

    TANJA - ei olekaan kengissä paljon korkoa! Olin tosi tyytyväinen kun löysin nuo! Ovat nykymuodin mukaiset ;) mutta sopivan matalat meikäläiselle.

    TERHI - pitääpäs käydä kurkkaamassa sun vastaus haasteeseen :)

    AMALIA - eikä, paljonko maksoit siitä?! Pitäisköhän sun käydä ostamassa mulle vielä toinenkin! Varalle, jos tuo menee pilalle pesussa tms. Voisin nimittäin kuvitella, että tuota voisi käyttää forever.. Ja ihan taatusti näyttää sulla vähintään yhtä hyvältä!!

    TIINA - essu kelpaa ehdottomasti :D ja totta tuo harkitsemispointti! Esim. Henkasta tulee ostettua ihan liikaa kaikkea turhaa kun "halvalla saa"..

    VastaaPoista
  14. Ei se ollut kuin 20 % alennuksessa, joten jäihän sille vielä hintaa ihan tarpeeksi (ovh 139 e). Sait varmasti laivalta halvemmalla :-)

    Miekin mietin sen ostoa KAUAN. Olisin varmasti ottanut kokoa pienemmän, mutta hitsi kun oli viimeinen, eikä siis vaihtoehtoa ollut. Jää siis ostamatta sullekin se varakappale ;-)

    Ihanaa lomaa sulle ja koko perheelle! Mie alan pikkuhiljaa tottua lomailuun (opetyön edut - kivat lomat). Eka viikko oli tosi tahmea, työasiat pyörivät päässä ja muutenkin levoton olo. Näin käy joka kesä, pari ekaa viikkoa on ihan kökköjä, sitten alkaa tuntua hyvältä :-)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)