tiistaina, maaliskuuta 15, 2011

ihana koti ja keittiö...



... löysin blogimaailmasta itselleni uuden tuttavuuden Fjeldborgin.

Ei vastaa tätä minun nykyistä modernimpaa makuani mutta väliäkös tuolla!
Ihana blogi ja talo... Voisin hyvinkin kuvitella asuvani tuolla - ihanan
valoisaa
ja raikasta! Ja mausteena rakastamaani mustaa väriä. Jäin tuijottelemaan
lähinnä keittiökuvia... tuohon keittiöön sopii musta väri mielestäni tosi kivasti!
Tosin en epäile, etteikö keittiö olisi ihana kokovalkoisenakin...














Tuo olkkarikin on ihana! Johtuuko auringonpaisteisista kuvista vaiko
liitutauluseinästä mutta anyway :) Niin tai noista lautalattioista...

aurinkoisissa tiistaitunnelmissa,
tosin jalka vaihteeksi p.....na... lääkärin mielestä kierukka hieman vaurioitunut,
kiitos tosi rajun pohjekrampin.. mä jo itkeä pillitin, että tähänkö mun kuntoilut
ja maratonreenit taas jää - mutta ei kuulemma estä urheilua.
Toistaiseksi ainakaan...

... eli eikun salille ja venyttelytunnille - en uskalla kipeällä polvella vielä kuitenkaan
juosta... Tämäkin vaiva juontanee juurensa jumissa olevista lihaksista - eli mitä 
tästäkin opimme. Venyttelyä venyttelyä venyttelyä!!
Mutta miksi se muka on niin vaikeaa...

15 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää, jos meillä ois vanha talo tai puutalo niin se rempattas hyvin pitkälti tuon näköiseksi. Tuo keittiön pallokristalli on ihana. Tahdon tuollainen ISON aulaan. Harmi vaan kun ei oo yhtään nyt rahaa siihen,hih.

    VastaaPoista
  2. No kyllä! Ihanan "sekainen", mutta hallittu! :-)

    VastaaPoista
  3. Onpa ihana blogi tuo löytämäsi! Kyllä kelpaisi minullekin:) Tollaiset lattiat olis pakko saada.Ja vitsit, osanottoni sun polven takia. Pakkoloma urheilusta saa pään halkeamaan. Höh!

    VastaaPoista
  4. Olen nähnyt nuo samat kuvat jossakin muualla. Oletko käynyt HTH:n sivuilla, siellä on kuvia vähän samantyylisestä köksästä.

    VastaaPoista
  5. Ihanan näköistä, pitääpä mennä kurkistelemaan tarkemminkin =)

    VastaaPoista
  6. Tämäkin inspiskoti on minun mieleeni. Sopivasti musta-valkoisuutta perusjutuissa, ja kuitenkin käytetty myös värejä kivasti yksityiskohdissa. Me like!

    VastaaPoista
  7. Ei välttämättä sitä tyyliä mitä itse kotiini haluaisin, mutta onpa kaunista =)

    VastaaPoista
  8. Minua sitten viehättää aina vaan enemmän tuo kattoon asti ylettyvä yläkaapisto...

    VastaaPoista
  9. Moiks!
    Ensinnäkin pitää kommentoida tuohon tyttöjen huoneeseen; IHANA! Toimii niin hyvin toi pinkki-musta-valkoinen! Perfect!
    Ja sitten. Aivan törkeän ihana koti. Mulla myös maku mennyt modernimpaan suuntaan, mutta joku tossa kodissa kolahtaa. Tuo sohva hempeine tyynyineen, taustalla oleva paneeliseinä...keittiö suht' moderneine kaappeineen (no ainakin yläkaapit). Ihana <3
    Tahtoo myös uuden keittiön. Se nyt vaan olis oikeus ja kohtuus, että kun meillä on toi kiiltävä ruokapöytä, että meidän keittiö sais uudet kiiltävät kaapin ovet. Mun mies ei vaan oikein ole vielä lämmennyt. Miehet :)
    Toipumisia jalallesi ja muistahan venytellä!

    VastaaPoista
  10. Mistä ihmeestä löydät aina näitä kivoja juttuja?? Onneksi meillä ei ole keittiöremppaa meneillään, mulla menisi pasmat ihan sekaisin joka kerta näitä katsellessa :D

    Hitto sun jalkaasi. (Ensin luin vähän huolimattomasti, ja meinasin jo kommentoida, että jo on kierukka vaurioitunut, kannattaa vaihtaa uuteen, ettei käy vahinkoja :D). Mulla polvi kestosökönä, en tiedä kauan sitä jaksaa puolikuntoisena. Jossain vaiheessa on eessä leikkaus...

    VastaaPoista
  11. Minäkin vasta löysin tuon kauniin blogin ja kauniin kodin. Ihastuttava kokonaisuus.
    Tsemppiä jalan kuntoutukseen!!!

    VastaaPoista
  12. kaunis lämminhenkinen koti :)

    VastaaPoista
  13. Voih, pikaista paranemista jalalle!Ja vitsi tuonne olohuoneen sohvalle mä voisin mennä löhäilemään (ja syömään sitä kermavaahtoa,hih!)

    VastaaPoista
  14. Moikka Marja! Ihana koti! Voisin tuohon kyllä muuttaa vaikka heti tänään, vaikkakin oma tyylini on paljon modernimpi. Vai olenkohan mä vaan luullut niin?? Keittiösuunnitelmatkin on vielä ihan kesken, pitäisiköhän muuttaakin niitä hieman tuohon suuntaan... :) Mäkin olen muuten ollut huonotuulinen viime viikot ja luulenpa syynä olevan juurikin keskeneräiset remppajutut, argh. No, huomenna Kvikkiin, viimeinkin.

    Mitäköhän kivaa näytät meille huomenna? Odotan kovin ihania pe-postauksiasi,
    toki muidenkin päivien jutut on tosi kivoja, mutta perjantaisissa on se niin ihana
    viikonlopun odotuksen fiilis, mikä oli itselläkin kun töissä olin. Kotiäidille se ei ole
    ihan sama juttu :)

    T. Minttu, nyt ekaa kertaa täällä, vähän niinkuin mailissa lupailin... ;)

    VastaaPoista
  15. Hitsit, mulla on ollut niiiiiiiiiiiin järkky kiire töissä yms. etten ole ehtinyt edes tänne. Saati kunnolla muiden blogeihin. Just kun blogimaailmassa (ainakin lastenvaatesellaisessa) kuohuu.. toisaalta ehkä olikin hyvä etten ole ehtinyt tutustumaan asiaan tarkemmin! Se siitä siis.

    Ja nyt mulla on kiire siivota kotia (haluan tulla huomenna töistä puhtaaseen ja siistiin kotiin ja päästä HETI aloittamaan viikonlopun tämän kiireisen viikon jälkeen!!) ja sitten juoksemaan joten nytkin siis lyhyestä virsi kaunis..

    TERHI - HTH:n sivut on kahlattu aikoja sitten, itseasiassa käytiinkin siellä kuukausi sitten, jätettiin yhteystiedot ja nykyisen keittiömme pohjapiirustukset. VASTA eilen sieltä palattiin asiaan... kai me vielä sieltäkin suunnitelma silti pyydetään.. jotta oltaisiin aivan sekaisin :))

    RILLA - sanos muuta... mä seuraan liian montaa blogia, sieltähän näitä löytyy muiden suosikkilistoilta... Sanoin just tänään töissä, että harmi kun kukaan ei maksa palkkaa blogien lukemisesta ja ihanien kuvien tallentamisesta! Siinä olis mulle unelmatyö ;) Ja sivussa oman blogin kirjoitus... Ja siis huoh, se toinen kierukka oliskin ollut helpompi vaihtaa! :D Tämä polven kierukka varmaan joutuu mullakin leikattavaksi jossain vaiheessa.. toivottavasti ei ennen maratonia!

    MINTTU - TOSI kiva kun kommentoit! Mun on pitänyt sulle kirjoitellakin mutta kun en ehdi päivisin, ja iltaisin nukahdan telkan ääreen läppäri sylissä... huoh. Mulla ihan sama.. mieli seilaa eestaas modernissa ja vähemmän modernissa - tykkään kaikesta! Sopivasti sekoitettuna.. tällä hetkellä suunnitelmat on meillä kääntyneet kokovalkoiseen ilman vetimiä olevaan keittiöön.. korkeakiiltoiseen ehkä. Ja siihen särmää tuomaan meidän vanha puusohva.

    Hitsit, mulla ei varmaan ole aikaa tehdä ees perjantaipostausta.. paitsi ehkä huomisiltana kun mies on pois kotoa ja oon saanut tytöt nukkumaan :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)