perjantaina, kesäkuuta 12, 2009

Kiireistä..

... on ollut taas koko mennyt viikko... töissä ollaan kaiken kiireen keskellä vaihdettu istumapaikkoja - pääsin pitkästä aikaa istumaan ikkunan viereen, niin ihanaa! Ihan sama vaikka ikkunasta näkyy tie, autoja, parkkipaikka, kerrostaloja... näen silti myös sinisen (tai harmaan) taivaan, aurinkoa, lokkeja, nurmikkoa, koivuja...!

Kotona olen väkertänyt koruja... menneellä viikolla taisin tehdä yli kymmenen korua! Ja arvannette mihin vuorokauden aikaan olen näitä väkerrellyt... öisin tietysti :D Keskimäärin olen nukkunut 3-4 tunnin yöunia - olen aina pärjännyt vähillä yöunilla mutta nyt silmäpussit alkavat olla jokseenkin mahtavat ;) Tänään aion vielä tehdä muutaman korun itselleni tulevaa Espanjan reissua silmällä pitäen - sitten suljenkin työkalupakkini lomareissun ajaksi :)Oikein aurinkoisia kesäpäiviä toivotellen,

4 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita koruja olet taas tehnyt! Hyvä tietää että kun minä ompelen keskiyön aikaan, niin sinä varmaan teet silloin koruja ;)

  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Voi, korusi ovat todella kauniita! Kunpa minäkin selviäisin vähillä yöunilla, ehtisi päivän aikana tehdä paljon enemmän. Viikonlopun jatkoja!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania! Etenkin tuo alempi tuolla Forever-laatalla pisti heti silmiini!! Voih, kunpa osaisin minäkin. Mistä muuten löydät materiaalit siellä Suomessa? Onko vaikeaa löytää vai tilaatko ehkä ulkomailta? Huh, 3-4 tunnin yöunet kuulostavat melko vähäisiltä. Minä en taitaisi moiseen pystyä. Unikeko kun olen... ;-)

  VastaaPoista
 4. Minäkin innostuin syksyllä koruista, mutta innostukseni kestää niin kovin vähän aikaa, tosin nyt alkaa taas olla tarvetta uusille koruille ;-D Noista Bali sydämistä olen minäkin haaveillut jo pitkään, vaan en mistään niitä löydä!!!! Arvaat varmaan että olen kyllä googlettanut. Olisin kauhean onnellinen jos voisit vaikka vain vähän vinkata, että mistä niitä voisi ostaa..

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)