torstaina, tammikuuta 28, 2010

Unelmamiehesi?


Katselin tässä taas eilen Unelmien poikamiestä (tai siis tyttöä) - olen aina ollut koukussa tuohon sarjaan, ensimmäisestä kaudesta asti, tunnustan... :) Ja tällä kertaa huomaan olevani eritoten koukussa poikamieheen nimeltä Graham... :) Niin ihana, poikamainen, hieman pahis, ja mitkä lihakset... hyviä kuvia miehestä ei tuntunut löytyvän - on livenä selkeästi parempi - siis televisiossa ;D



Tästä tulikin mieleeni kysellä teiltä muilta kuka tai millainen on unelmamiehenne?
Se unelmien prinssi valkealla ratsullaan? Omaa miestä ei tällä kertaa lasketa :))

Jos itse joutuisin valitsemaan poikamiestytön tapaan yhden miehen, joutuisin mitä todennäköisemmin hylkäämään tämän uuden ihastukseni Grahamin ;) ja päätyisin vanhaan rakkauteeni Michael Vartaniin - siinä mies minun makuuni. Miehen luonteestahan en tosin tiedä mitään, mutta jos on vähääkään Alias-sarjan (yksi lempisarjoistani kautta aikain!) roolihahmonsa kaltainen, kelpaa mulle mitä mainioimmin :)

Unelmamiehenihän olisi lempeä mutta hieman karski, poikamainen mutta miehekäs, pilkettä silmäkulmassa, kenties hymykuopat ja puhtaan valkeat hampaat :) Unelmamieheni saisi jopa olla hieman pahis - mutta silti tarvittaessa vakaan turvallinen nallekarhu. Unelmamieheni näyttää yhtä komealta niin tummassa puvussaan kuin kuluneissa farkuissa ja t-paidassakin... (tunnen jotain kummaa vetoa miesten käsivarsiin ja hyvin reenattuihin hauiksiin :) ) Unelmamieheni puhuu ja pussaa, urheilee ja hempeilee, ymmärtää ja kuuntelee, kehuu ja kommentoi... ainiin ja toki myös kokkaa sillä minähän olen keittiössä uusavuton :)


Edit. Poikamiestyttönä valintaani ei tosin helpottaisi Patrick Dempsey, varteenotettava vaihtoehto Michaelille :) Onhan hän sentään kaksosten isä - ja ainakin roolihahmonsa on varsin taitava käsistään ;D


Ja ellei kukaan yllämainituista valitsisi minua, voisin toki tyytyä myös Viggo Mårtenseniin :))


Olipa tämä(kin) sarjassamme turhuuspostaus mutta blogimaailmassa ei kai kaiken tarvitse aina olla niin vakavaa?! :) Varsinkaan kun potee poskiontelotulehdusta, flunssaa ja penikkatautia,

tiistaina, tammikuuta 26, 2010

lastenvaatteita välillä


Kotipäivät ovat minulle (tai lähinnä rahapussilleni) turmiollisia... eilen eksyin Elloksen sivuille ja pakkohan sieltä oli muutama kesäjuttu tytöille tilata... :) Tuo ylläolevan kuvan setti on mielestäni tosi suloinen (kuten myös tuo kuvan tyttö), toivottavasti setti on sitä myös luonnossa! Entäs nuo kaikki remmikengät, ihania! Myös tuon Espritin vihertävän mekon tilasin kokeeksi. Alempana olevan Drappa Dotin harmaanbeigen hameen löysin jonkun tanskalaisen nettiputiikin alesta, sellaset tilasin tytöille syntymäpäiväksi... toivottavasti hame on vähintään yhtä kaunis luonnossa kuin mitä kuvissa.










(kuvat pääasiassa / photos from http://www.ellos.fi/)

Nice clothes for little girls... so nice that I just had to order these for our twins :)
Let´s hope they are as lovely as they seem to be!

 
Aurinkoisin (ulkona on taas niin upea pakkaskeli!) tiistaiterveisin,



sunnuntaina, tammikuuta 24, 2010

sekaisin kosmetiikkaviidakossa osa II



Hiphei, jatkan samalla teemalla siis vielä toisenkin postauksen :) Kiitokset vinkeistä edellisessä postauksessa - nyt tiedän mitä hiuslakkaa ja silmänympärysvoidetta testaan seuraavaksi. Mistähän Hiiriemon mainitsemaa Amway-sarjaa saisi, ken tietää? Entä onko kellään kokemuksia Guinot´n tuotteista? Minulla on ollut pari testeriä ja pidin kovasti, niitäkin pitänee jostain joskus tilailla kokeeksi... sitten kun nämä nykyiset on testattu loppuun :)



Mutta hypähdetäänpä seuraavaksi meikkipussiini...
Ensinnäkin ehdottomat suosikkini (nämä mainitsisin jos minulta kysyttäisiin mistä tuotteesta en haluaisi luopua :) ) Guerlainin huulivoide Baume de la Ferte ja huulipunan alla käytettävä voide Liplift. Jälkimmäinen kiinnittää huulipunan eli toisinsanoen estää sen karkailun juonteisiin. Huulivoide puolestaan paitsi hoitaa, myös hieman pullistaa huulia - ja sisältää (mikäli en aivan väärin muista?) hieman punaviiniä - yhtään en tiedä mitä hyötyä tuosta on mutta kuulostaa hauskalta :D

Yksi suosikeistani on myös Kanebon Sensai 38°C -ripsiväri. Huipputuote jumpilla hikoillessa, ei taatusti valu poskille. Tosin ripsarin poisto oli varsinkin alussa ärsyttävän työlästä, sittemmin olen oppinut lutraamaan vedellä riittävästi :)

Sitten taas etsintäkuulutukseen! Hyvä nestemäinen silmien rajausväri hakusessa!? Olen pitkään käyttänyt Oriflamen Intense Eye Lineria mutta eikös tämänkin suosikkituotteeni valmistus ole lopetettu =/ Onneksi ostin niitä muutaman varastoonkin, nyt tosin viimeistä viedään... Rimmelin vastaavaa ajattelin seuraavaksi testata, sitä joku minulle kehui.

Listataanpa sitten loputkin nykyiset suosikkini. Kulmakynistä Lumene on mielestäni tosi hyvä, minulla sävy 2 harmaanruskea. Huulten rajaus tapahtuu Cliniquen Quickliner for lipsin sävyllä 03 chocolate chip - mitä muuta sävyä voisi tällainen suklaan ystävä harkitakaan ;D Huulipunien suhteen ehdin olla tuuliajolla jonkin aikaa kun käyttämääni YSL:n punaa ei enää löytynyt edes eBaysta :) Mutta nyt olen löytänyt uuden suosikkini, Seppälästä! MSCHIC Glossy Lipstick sävy Lingerie 01 on juuri se mitä haluan - ja siksi niitä on nyt laatikossa muutama varallakin, etten taas kohta joutuisi tuuliajolle :) Samasta sarjasta löysin niinikään kivan poskipunan - silloin harvoin kun muistan poskipunaa edes käyttää, aurinkopuuterin suurkuluttaja kun olen :) Luomivärisuosikkini löytyi Köpiksen reissulta viime kesänä - Laura Mercier´n (ihan uusi tuttavuus ainakin minulle) ruskehtavanharmaa luomiväri, mikä kuvissakin näkyvillä..

Mitään muuta mainittavaa meikkipussistani ei taidakaan löytyä... olen meikkauksen suhteen säälittävä tapaus sillä en osaa meikata kuin yhdellä tavalla - näytän siis aina samalta, töissä ja juhlissa, ja kotona en jaksa juurikaan meikata. Aijuu, meikkivoiteena Lumenen Time Freeze kiinteyttävä meikkivoide - ihanan kevyt, nestemäinen voide. Vaikka tässä iässä pitäisi varmaan jo opetella käyttämään peittävämpiä tuotteita... ;) Bodyshopin puutereista pidän. Ja tuoksuista kestosuosikkini (mihin huomaan harharetkiltä aina palaavani) on Lancômen Miracle.



Noniin, nyt on turhuuspostaus nro 2 valmiina :) Kiva kun jaksatte näitä kommentoida ja lisäillä omat vinkkinne - laitan ne kaikki korvan taakse!

Leppoisaa sunnuntaipäivää itse kullekin! Meillä vaihteeksi podetaan... viime viikolla Nelliä vaivasi pieni vatsatauti - ja nyt kun kuviteltiin olevamme voiton puolella, oksensikin aamulla Peppi =/ Joten eikun vuoraamaan sängyt uudelleen pyyhkeillä... Jännä kun välillä ollaan terveinä pitkään, ja nyt on joka viikko joku ärsyttävä tauti. Mutta ei auta valittaa kun perusterveitä kuitenkin olemme!



torstaina, tammikuuta 21, 2010

sekaisin kosmetiikkaviidakossa...




Muiden perässä innostuin minäkin kuvaamaan omat kosmetiikkasuosikkini - tai eivät ehkä suosikkeja, mutta käytössä tällä hetkellä.. Olen huomannut, että on tosi mukavaa lukea muiden käyttämistä tuotteista ja löytää niistä itselleenkin sopivia vinkkejä ja aivan uusiakin tuttavuuksia - joten tässä kurkistus meikäläisen purnukoihin ja puteleihin :) Täytyy myöntää, että tunsin itseni hieman hmm... pöljäksi kun raahasin kaikki nämä kuvattavaksi olohuoneeseen :D

Jätin vielä shampoot ja hoitoaineet kuvaamatta (ovat pääsääntöisesti Tigiä plus erinäisiä silver-shampoita), joten aloitetaanpa muista hiustuotteista.



Kestosuosikkini on hiuksiin jätettävä hoitosuihke, Bonacuren Moisture Kick - en oikein edes tiedä miksi pidän tästä, olen vaan jäänyt jumiin. Tuote lupaa selvittää ja kosteuttaa normaalit, kuivat ja/tai kiharat hiukset - ja sen se mielestäni tekee. Pidän myös siitä kun tuote ei hiusten kuivuessa koveta hiuksia (tiedättehän, jotkut tuotteet saa hiukset sellaisiksi koviksi soiroiksi). Viimeksi kampaajalla minulle suositeltiin tuota Sebastianin tuuhentavaa uutuutta Thickefy Foamia - muuten jees, mutta jättää juurikin sellaisen tönkköfiiliksen - varsinkin jos antaa hiusten kuivua itsekseen.

Mitä tulee hiuslakkoihin, niin minulla on jo vuosikaudet ollut käynnissä täydellisen hiuslakan metsästys - siihen otan ilolla vinkkejä vastaan!! Löysin jokunen vuosi sitten täydellisen lakan (LC2) - tarpeeksi pitoa ja kiiltoa - mutta tottahan toki sen valmistus lopetettiin... sittemmin olen ollut lakkojen suhteen tuuliajolla. Nyt toimivimmiksi havaitut ovat nämä kaksi - Sebastianin Shaper Plus ja Paul Mitchellin Extra-Body Finishing Spray.



 No sitten siirrytään ihonhoitoon... tällä hetkessä käytössä ovat seuraavat.



Vaikka ylemmästä kuvasta muuta voisikin päätellä, en ole minkään tuotesarjan tai -merkin orja :) Tuo Clarinsin silmänympärysvoide on ollut pitkään käytössä ja nyt joulun jälkeen sorruin ostamaan tarjouksessa olleen pakkauksen, missä oli Multi-Active Jour -kasvovoide seuranaan nuo pari seerumia. Ihan ovat ok, tuoksu melko voimakas mutta voide juurikin sopiva talvi-iholleni - ei liian rasvainen ja hoitava, mutta ei liian kevytkään. Kesäisin rakastankin sitten sitä keveyttä - silloin käytössä on raikas YSL:n Hydra Feel -geeliemulsio. Siitä huomaan tulleen kestosuosikkini! Myös Vichylla on muutama vastaava tuote mistä pidän. Samoin tuo Estee Lauderin Idealist on ehdoton kestosuosikkini - tuoksuu mielestäni ihanalta, pienentää ihohuokoset ja saa ihon näyttämään sileämmältä. Jos miltei 4-kymppisen ihosta enää sileää millään edes saa...

Mistä päästäänkin etsintäkuulutukseen! Olen saanut päähäni, että haluan jonkun seerumin - sellaisen mikä nuorentaa, raikastaa, piristää, kohottaa, silottaa - tekee kaiken! Onko vinkkejä?! Tuo Clarinsin Multi-Active Serum on ihan jees, samoin kuin Cliniquen Turnaround (joka sopii kuulemma erityisesti tietokoneen ruutua päivät pitkät tuijottavalle) mutta äh, ne mitään ihmeitä saa aikaiseksi... :) Mutta saako kirurgin veistä lukuunottamatta mikään tuote?!



Sitten haluaisin myös löytää sen täydellisen silmänympärysvoiteen - sellaisen joka silottaisi juonteet ja poistaisi silmäpussit! Dermosilin silmänympärysvoiteista olen nyt löytänyt suosikkini mutta tuntuu, että silmäpussit ovat tulleet meikäläiselle jäädäkseen...

Dermosilin valikoimasta pidän muutenkin, käytössä on niin iho- kuin käsivoiteetkin, samoin itseruskettavat.



Tällä hetkellä olen koukussa Dermosilin Red Orange -sarjaan - ihovoide on ihanan raikkaan tuoksuinen ja koostumukseltaankin sopivan tehokas mutta kevyt. Saman sarjan suihkugeelikin kulkee aina jumppakassissakin mukana. Dermosilin Primo Saksanpähkinä -käsivoide on niinikään ihan huippu - myös kuiville kantapäille! Yksi kestosuosikeistani ihovoiteitten saralla on Hempzin Herbal Moisturizer - kätevä pumppupullo ja ihana tuoksu...





Koska tästä postauksesta tullee jo puuduttavan pitkä, jätän meikkituotteet seuraavaan postaukseen. Vielä pitää kuitenkin esitellä yksi suosikkituotteeni.



Tuokaan mitään tee mitä lupaa - mutta ainakin tuubi on sisustukseen sopiva :D


tiistaina, tammikuuta 19, 2010

päivän asu ja pölyiset peilit :D



Olen niiiin innoissani ja iloinen uudesta kauluristani, että pakkohan tämä on jakaa teidän kanssa :) Vaikka ei ehkä pitäisi näitä omia kuviaan tänne lykätä - ties vaikka kaatuisi koko blogspot.com...! Mutta silläkin uhalla esittelen minäkin oman kaulurini - kiitos inspiraatiosta Johannalle ja suurensuuri kiitos tuloksesta Tiinalle!! Ongelma on vaan nyt se, että näitä on saatava lisää... joka värissä, ohuena ja paksumpana versiona :) Kiitos pölyisten peilien ja salaman, ihan jokaikinen silmäryppy ei sentään kuvissa erotu ;) Tässä siis meikäläisen ensimmäinen (ja viimeinen?) päivän asu...





I am soooo eager and pleased to show you my new collar (or what do you call this in English?). I got the inspiration from Johanna´s lovely blogg and this is made by Tiina - many, many thanks!! And many thanks to our dusty mirrors too - all my wrinkles are not to be seen ;)

Maltankohan riisua tätä edes illan zumba-tunnin ajaksi...