perjantaina, syyskuuta 25, 2009

juhlatunnelmissa...

Pikaisesti vain poikkesin toivottamaan aurinkoisen syksyistä viikonloppua kaikille!! Meillä on ohjelmassa mieheni isän 80-vuotisjuhlat - rakkaalle Pentti-ukille sylintäydeltä ONNEA ja halauksia meiltä kaikilta!

tiistaina, syyskuuta 22, 2009

vaatekaapit täyttyy...

Tässäpä hieman hankintoja syksyksi... pidän kovasti näistä H&M:n simppeleistä yksivärisistä puseroista - hintalaatusuhteeltaan ovat aivan loistavia! Samoin nämä H&M:n pussihameet, ihanat! Sattumalta löysin Lindexin alesta asuihin sopivat suloiset polvisukat...

Maratonreissullamme Jyväskylässä minulla oli ennen juoksu-urakkaa aikaa kierrellä Paviljongissa Hyvän olon -messuilla - sieltä tarttui mukaani tällainen hauska Kimperin hame. Siitä tuli tytöillä sen verran kiistaa, että pitänee tilailla samasta putiikista myös joku toinen hame. Minulle suht uusi tuttavuus - jyväskyläläisille selkeästikään ei sillä juoksunkin aikana bongasin reitin varrella monella pikkuisella Kimperin trikoomyssyn :D

Vielä tekisi mieli Phister&Philinan muutamaa mekkoa mutta ensin pitää tienata kirppiksellä ;)

sunnuntaina, syyskuuta 20, 2009

kuumetta pukkaa...

Pitkästä aikaa minulle on iskenyt lastenvaatekuume :) Tyttöjen ollessa pienempiä kuume oli jatkuva - kulutin kaikki rahani lastenvaatteisiin... ostin niitä kaupoista, nettiputiikeista, huuto.netistä, eBaysta... Sittemmin tyttöjen omien mielipiteitten voimistuttua, kyllästyin lastenvaatteisiin kun tuntui, ettei mikään kelvannut neideille. Mutta nyt kuume taas yllätti. Johtunee osittain siitä, että olen kiikuttanut suuren osan tyttöjen vaatteista kirpputorille ja tänään yritän saada laiteltua ns. paremmat vaatteet huuto.nettiin - löytyvät täältä. Kaapeissa on siis suorastaan tilaa uusille vaatteille ;D Tällaiset suloiset ponchot sinne jo eilen päätyivätkin...Ainiin, armas mieheni onnistui palauttamaan muistikortilta kadonneet kuvat, jee! Mutta mitä tästä opimme... pitäisi aina muistaa heti siirtää kuvat koneelle. Nyt moiseen puuhaan siis...

Aurinkoista syyssunnuntaita toivotellen,


maanantaina, syyskuuta 14, 2009

Puolikkaasta selvitty!

Jyväskylän puolimaraton siis takana, hengissä selvisin - tosin koville otti kun olo oli aivan puolikuntoinen. Olin ja olen edelleen aivan tukossa, tuntuu, ettei henki kulje kunnolla - ainoa muistikuva koko juoksusta onkin se, kuinka haukoin henkeä kuin kala kuivalla maalla. Sykkeet huiteli hirveissä lukemissa koko ajan ja pelkällä tahdonvoimalla juoksin maaliin saakka... Juoksusta jäi puuttumaan se ihanan euforinen tila mikä moisesta yleensä tulee, tuota olotilaa ei näköjään nyt tullut ollenkaan =/ Ainoastaan hurjan väsynyt ja tukkoinen fiilis. Sen päätin, etten enää ikinä lähde tuollaiseen koitokseen puolikuntoisena - pakko olla täysin kunnossa jotta juoksemisesta saa kaiken ilon irti, ja kelvollisen tuloksen. Yltiöpäisesti lähdin nytkin kunnostani viis veisaten tavoittelemaan kahden tunnin aikaa, maaliin pääsin ajassa 2.12.40. Sinänsä olen tyytyväinen, etten kertakaikkiaan parempaan olisi nyt pystynyt. Jos ja KUN joskus aion juosta täyden maratonin, niin otan tavoitteekseni vain ja ainoastaan maaliin pääsyn alle kuudessa tunnissa!

Piti liittämäni tähän kuva meikäläisestä juoksemassa mutta näköjään kamera / muistitikku päätti, että kuvani ovat julkaisukelvottomia - muistitikku nimittäin väittää olevansa tyhjä, vaikka ei taatusti ole =/ Onko kenelläkään kokemusta miten saada palautettua kuvat muistikortille?! Meillä on ollut kotikone jumissa pari viikkoa ja kuvat ovat odotelleet kamerassa... ja nyt siis ovat kadonneet taivaan tuuliin. Sinne meni monta hyvää kuvaa tyttäristä, huuto.nettiin otetut vaatekuvat ja paaaaljon korukuvia =/ Ja tosiaan kuvat maratonreissultamme. Plääh.

(kuva: http://www.finlandiamarathon.fi/)

keskiviikkona, syyskuuta 09, 2009

Voihan kurkkukipu sentään...

... vaikka kuinka käsiään pesisi ja yrittäisi sinnitellä terveenä, niin tuleehan se flunssa kun on tullakseen... kurkku on kipeä, veto veks ja eilen lenkillä oli meno varsin tukkoista. Eihän tässä muuten mitään, mutta kun ensi lauantaina olisi se Finlandia Marathon... olen oikeasti odottanut ja jännittänyt elämäni ensimmäistä juoksutapahtumaa - vaikka vain puolikkaan matkan olenkin juoksemassa. Mutta siihen tässä nyt on valmistauduttu ja juoksukilometrejä reenattu... ja sittenkö tuleekin juuri nyt tämä pahuksen flunssa ja selättää. En ihan vielä suostu potemaan!! Vasta sunnuntaina pliiiiiiiiiiis.

(kuva: Sandra Lane)

perjantaina, syyskuuta 04, 2009

Perinteinen perjantaipostaus :)

Perinteisillä saatesanoilla - eli jälleen kiireinen viikko takana. Töissä alkoivat syyskiireet, jotka jatkunevat jouluun saakka, huhheijaa. Minä kyllä pidän kiireestä, olen paljon tehokkaampi pienen paineen alla.. mutta mitä todennäköisemmin syksystä on tulossa todella kiireinen. Let´s see. Sitten on nämä itseaiheutetut kiireet kotirintamalla - iltaisin minun on pakko päästä jumpalle tai juoksemaan, sitten perinteiset kotihommat, pyykkäykset ja silitykset, sitten tämä rakas koruharrastukseni... kun tuohon vielä lisätään koukuttumiseni niin tv-sarjoihin, facebookiin kuin blogimaailmaankin niin onko ihme, etten ennätä öisin nukkua riittävästi... :) Kahvin voimalla siis mennään, kahvia tulee kitattua päivän aikana aivan liikaa. Ja kun on oikein väsy, huomaan kaipaavani kahvin seuraksi jotain makeaa... mieluiten suklaata. Huoh.

Tiedossa on myös kiireinen viikonloppu kyläilyineen - missähän ihmeen välissä etsin kaapeista ja hinnoittelen lastenvaatteet kirppikselle - olen varannut pöydän maanantaista lähtien eli su-ma väliseksi yöksi riittää hommia... Muille toivottelen rauhallisempaa viikonloppua! Luvataan sateisia kelejä joten kynttilät kehiin ja tulet takkaan :)