keskiviikkona, tammikuuta 28, 2009

Rakkautta ensi silmäyksellä osa II

Olen mahdoton shoppailija... vaikka kuinka yritän parantaa tapani ja ryhtyä pihiksi, ilmestyy meille vähän väliä jotain uutta - sisustuslehtiä, lastenvaatteita, jumppavaatteita, kenkiä, koruja... Olen myös kiintyjäluonne - välillä tuntuu ettei mistään raaskisi luopua - silti yritän säännöllisin väliajoin laittaa tavaraa (ja erityisesti vaatetta) kiertoonkin... tähän koruun olen kuitenkin kiintynyt liiaksi jotta tästä luopuisin - menetin sydämeni heti korun nähtyäni.

Minulla on muutama muukin OXXOn koru, niissä on se jokin juttu mikä minua viehättää. Pääsääntöisesti mieltymykseni lähes kaikessa noudattelee hyväksi havaitsemaani periaatetta yksinkertainen on kaunista :)

sunnuntaina, tammikuuta 25, 2009

Rakkautta ensi silmäyksellä...

... koin eilen kohdatessani tämän ihanuuden... sadasosasekunnin ajan harkitsin tunteitani :) ja niin muutti meille uusi lamppu.

Nälkä tosin kasvaa syödessä - nyt haluaisin löytää samanlaisen lattiaversion nojatuolin taakse lukuvaloksi.. Ikeassahan olisi samantyylisiä mutta ainakaan netin mukaan niitä ei ole metallin värisinä - tosin monissa blogeissa olen moisia kyllä nähnyt?

lauantaina, tammikuuta 24, 2009

Lastenhuone...

... on yksi lempihuoneistani talossamme - ainakin silloin kun lelut ovat siististi järjestyksessä ja huoneessa mahtuu liikkumaan astumatta barbin kenkien, legopalikoiden tai jonkun little petsin päälle ;D


Kävin juuri ihastelemassa Syster Ruffan upeita lastenhuonekuvia.. huoh! Osatapa sisustaa tuolla lailla - ja osata ottaa tuollaisia kuvia! Siinä jälleen yksi haaveeni.. osata valokuvata. Veikkaan ettei siihen meikäläisen kohdalla riittäisi hyvä järjestelmäkamera - tarvittaisiin myös taitoa ottaa kuvia hieman erilaisista kuvakulmista ja yksityiskohdista... Tyttöjen huone olisi kyllä tällä hetkellä täynnä yksityiskohtia - miten ihmeessä lapset onnistuvatkin yhden leikin aikana levittämään kaikki mahdolliset lelut ja tavarat ympäri huonetta (tai itseasiassa ympäri koko yläkertaa)?! :)

Iloista viikonloppua toivotellen,

perjantaina, tammikuuta 23, 2009

Salsaa, satubalettia ja hapankorppuja...

.. siinäpä lyhyesti muutaman viime päivän kuulumiset :) Tytöt aloittivat siis tänään satubaletin - kovasti tuntia jännittivät, mutta reippaasti menivät muiden pikkuballerinojen joukkoon ja kuulemma ensi viikolla ei enää jännitä yhtään. Tästä se sitten alkaa - koko perheen harrastusten yhteensovittaminen... Minäkin olen päässyt jälleen normaaliin jumpparytmiini - tällä viikolla olen ennättänyt käydä niin pumpit, combatit kuin salsatunnillakin.. ihan ei lantio vielä pysynyt salsan rytmeissä mukana mutta hiki tuli ja hauskaa oli. Illat ovatkin sitten menneet joko television ääressä istuen tai netissä kaikenlaisia (sisustus)blogeja lueskellen - ja hapankorppuja mutustellen :) Olisipa vuorokaudessa hieman enemmän tunteja niin ehtisi paremmin lueskella nuo kaikki blogitkin läpi! Onneksi kohta on taas viikonloppu eikä ole kiire nukkumaan - eikä aamulla tarvitse välittää herätyskellosta! Allaolevat kuvat tuovat mieleeni juurikin viikonlopun kiireettömyyden...


maanantaina, tammikuuta 19, 2009

Unelmaolohuoneeni...

... näyttää kutakuinkin tällaiselta. Olen tallentanut tämän kuvan jo vuosia sitten ja edelleen tuossa on sitä jotain... Toisaalta myös tällainen avaruus ja valoisuus puhuttelee...
Täällä siis pähkäilen sisustuksia :) Hyvin huomaa, että ollaan tyttöjen kanssa oltu monta päivää vain kotona - on ollut aikaa kierrellä taloa ja korjailla tyynyjen asentoa.. se taitaakin olla ainoa mitä olen saanut aikaiseksi. Ja tuossa takanani valtava lastenvaatepino odottaa edelleen huuto.nettiin laittoa, puhumattakaan silitystä odottavasta pyykkivuoresta... Päivän polttavin kysymys on kuitenkin lattia - haluaisin pyökkiparkettimme tilalle jotain ihan muuta. Mutta mitä? Itse olen kallistumassa johonkin valkomattaiseen lankkulaminaattiin / parkettiin - ajatuksena, että moinen raikastaisi hirsiseiniä. Vai voisikohan nykyisen parkettimme vain hioa ja käsitellä valkeaksi?!

Podetaan vielä tämä päivä...

... josko huomenissa tytöt pääsisivät hoitoon - olisi jo korkea aika päästä näiden seinien sisäpuolelta jonnekin muualle! Ulkonakin on tullut jälleen talvi, ihanan valkoinen on maisema tästä työhuoneen ikkunasta... kauneimmillaan meillä näyttää tällaiselta.
Mistähän se johtuukin, että valkoinen on niin kaunis väri - ja kuinka monta valkoisen sävyä onkaan olemassa! Bongasin juuri Ikean sivuilta pari valkoista lamppua, tämmöinen esimerkiksi olisi kiva, niin lattiavalaisimena kuin pöytämallinakin.
Pidän myös tekstiileistä joissa on tekstiä, erityisesti nämä Ylva Skarpin jutut ovat vieneet sydämeni - http://www.skarpkalligrafi.com/. Ottaisin meille vaikka heti tällaisia tyynyjä tai lampunvarjostimen... Tietääkö kukaan saako näitä mistään Suomesta?

Näihin mietteisiin tällä kertaa, nyt etätöihin...

sunnuntaina, tammikuuta 18, 2009

Korvatulehdus...

... molemmilla tytöillä - nyt ollaankin sitten kaikki perheen naiset antibioottikuurilla. Ja pienen kuumeenhan tuo tulehdus vielä tytöille nosti. Minulle (ja miehellekin, veikkaan) nousi eilen autokuume - pakon sanelemana joutunemme nimittäin pistämään vanhan automme vaihtoon (kun ei toimi niin ei...) ja olipas hauskaa kierrellä eilen autokaupoilla. Tykästyin kovasti Volvon V50-farkkuun ja Nissanin Quasqaihin - kelpaisi minulle toki mikä tahansa muukin kaupunkimaasturi :P Ainoastaan raha erottaa meidät siis uudesta autosta... mutta mikään ei enää erota minua näistä Phister&Philinan puserosta ja hameesta, jotka ostin tytöille nettiputiikkien alesta...

Jostakin syystä sekä tanskalainen sisustus että lastenvaatteet ovat mieleeni, nettiputiikeista löytyisi vaikka mitä kivaa mutta nyt tekee jo mieli odotella kevätuutuuksia :) Tosin juurikin löysin suloisen suomalaisen nettiputiikin http://www.isoaidinaikaan.fi/ - vai mitä tuumitte tällaisesta?

Mihinkäs se aurinko katosi...

.. eilinen upea pakkaskeli näyttää olevan tipotiessään, ulkona on tasaisen harmaata, ei yhtään huvita lähteä ulkoilemaankaan. Tytötkin tosin ovat edelleen kovin flunssaisia - kuumetta ei sentään enää kauheasti ole (johan sitä on viikko podettukin) mutta yskittää yskittää... ja korviaan valittivat viime yönä eli varattiin iltapäivälle lääkäri varmuuden vuoksi. Eipä tämä minunkaan poskiontelotulehdus taida ikinä helpottaa - tahtoo jo pumpiin, combatiin, oikein kunnon hikitreeniin! Liityin eilen kahdeksi kuukaudeksi Elixiaan (kampanjatarjous, 2 kk yhteensä 20 €) - siellä kiinnostaa muutama tanssillinen jumppatunti ja lapsiparkki. Tosin hieman on petturimainen fiilis omaa kuntosaliani kohtaan, missä olen ollut jäsenenä jo parisen vuotta.. mutta vaihtelu virkistää, enkä mitä todennäköisemmin ole paikkaa vaihtamassa.. let´s see. Tänään vielä poden poskionteloita ja vain olla möllötän, haaveillen vaikkapa allaolevista ihanuuksista. Huomenna alkaa sitten (taas kerran) uusi, reipas elämä!

(kuva http://www.villaharmonie.fi/ Jeanna d´Arc Living)


(alimmat kolme kuvaa http://biskopsgarden.com/start/)

perjantaina, tammikuuta 16, 2009

Kahvia ja suklaata...

... siinä kaksi pahettani... rakastan suklaata, voisin syödä sitä vaikka kuinka paljon - hyvänä esimerkkinä Frödingenin pakasteena myytävä mutakakku... kuinka monesti olenkaan salaa yön tunteina hiippaillut hakemaan palan (ja toisen ja kolmannen...) tuota herkkua - kelpaa minulle suoraan pakkasesta tai kunnolla sulaneena, ihan miten vaan :) Nyt minun pitäisi harjoitella itse leipomaan suklaakakkua, tyttäriemme helmikuisille syntymäpäiville - Nelli kun haluaa ehdottomasti mutakakun! Peppi puolestaan haaveilee mansikkakakusta.. itse haaveilen huomisesta lauantaiaamusta - kupissa kahvia, palanen Fazerin sinistä, takkatuli ja tulossa aurinkoinen pakkaspäivä :)

(ei tietoa kuvan alkuperästä)

Leppoisaa viikonloppua toivotellen,


torstaina, tammikuuta 15, 2009

Valkoista ja pellavaa...

... suklaanruskeaa unohtamatta. Ripaus uutta englantia, hyppysellinen tanskalaisuutta, annos maalaisromantiikkaa, teelusikallinen modernimpaa - siinä sisustukseni resepti tällä hetkellä. Rakastan kaikkea valkoista, haaveilen valkeasta huvilasta järven rannalla, isoine ikkunoineen ja terasseineen... Pohdin uuden rakentamista tai jonkun vanhan ihanuuden remontoimista... Ahmin sisustuslehtiä ja -blogeja, suunnittelen kylpyhuoneremonttia, lattioiden uusimista, tapetointia... Uskoisitteko, että elämääni mahtuu muutakin, aikuistenoikeasti :)

Under construction...

Jo pitkään olen miettinyt omaa blogia.. en vaan ole saanut aikaiseksi aloittaa... katsotaan pääsenkö tällä kertaa edes hieman pidemmälle :)